Hármas iker lányoknak név?
Párommal most az
Ajsa-Zorka-Kincső hármast választottuk ti adnátok a gyerekeiteknek? Várok más ötleteket is :)
Luja név szerintem borzalmas. Olyan mintha félrehallottam volna a tuja szót.
Én ezeket adnám a lányaimnak:
Kolett-Hanga-Norina
Egyik sem elcsépelt és mégis nagyon szép szerintem :)
Akkor maradjak az ajsa zorka kincsőnél?
Ez mind becézhető cuki név (Ajsi,Zozi,Kincsi)
Ne.
Maradj a lanyodenal.
A te altalad valasztott nevek nagyon nem illenek ossze stilusban.Stilusban legalabb lasszoljanak.Ha mar a lanyod Mirella ne jojjon mar melle egy Kincső.Es a becezesek meg borzalmasabbak,miert becezned az Ajsát meg a Kincsőt?A Zorkát megertem az aranyos.
Miert nem valasztotok egyet a te kedvenceid kozul,a parodebol majd a lanyotokebol?Nem tudom mar a ferjed miket irt,de mondjuk ha te az Ajsahoz ennyire ragaszkodsz akkor legyen mondjuk Ajsa-Róza-Natasa(bocsi tenyleg nem emlekszem mar melyik nev kinek a kedvence volt)
Remelem nem bantalak meg,csak leirtam a velemenyem:)
Amit az utolsó írt, azt nagyon adom!
Ajsa, Larissza (Azt hiszem ez volt az apuka egyik választott neve), Natasa még egyáltalán nem is gáz, és mind a hármotoknak lesz egy kedvenc benne. És a te becézés mániád is megmarad (Ajsi, Lari, Nati)
Bár szerény véleményként megjegyzem, hogy az ajsa nevet annyira felesleges becézni, magában az Ajsa egy szép név, de ha meghallanék egy Ajsit, lehet képen röhögném az illetőt.
Végül ebben állapodtunk meg a családdal:
Kovács Lara Zorka
Kovács Zoé Róza
Kovács Emma Kincső
Nem haragszom meg senkire végülis én kérdeztem a véleményeteket :-)
A családom rábeszélt kivsit ismertebb különleges nevekre és ezek így mindenkinek tetszenek és a kislányoknak se lesz kínos bemutatkozni pl a nevük miatt így az én neveim is ott vannak második névnek ha nm akarják majd azt nem kell mindig mutatni de nekem tetszenek😁 a család is nyugodt ezekkel az egyszerubb nevekkel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!