Hármas iker lányoknak név?
Párommal most az
Ajsa-Zorka-Kincső hármast választottuk ti adnátok a gyerekeiteknek? Várok más ötleteket is :)
Akkor esetleg
Alma-Larissza(Lari,Lara,Szaszi becézéssel) Zselyke? Ezek a férjem kedvenc nevei
Zoé-Róza-Natasa(Nati,Nata,Natkó becézéssel) ezeket pedig a lányom szeretné nagyon
Tényleg nem akarom hogy a nevük miatt valaki furán nézzen majd rájuk csak nehéz a kedvenc neveim helyett máson is gondolkodni
A lányodnak van a legjobb ízlése :-)
ha én lennék hármasikrekkel terhes és a különleges de vállalható nevek között keresgélnék, ezeket adnám
Alina-Janina-Lúcia
Larina-Alícia-Médea
Norma-Lujza-Zsanna
Illa-Stella-Polla
De a lányod nevei nagyon tetszenek.
Én még sosem hallottam a Normát, Janina pedig keresztlányom és mindenki dicséri a nevét.A beceneve (Nini) meg nagyon cuki szerintem. Neki is van ikertesója, ő Zenina.
A te neveiddel az a baj hogy túl extrémek, és ezt sok embernek nem veszi be a gyomra. Nekem a Kloé olyan roma prostis, mert ismertem egy ilyen csajt ezzel a "művésznévvel" meg egy másik roma kislányt, akit a Kloé miatt állandóan klotyónak csúfoltak, a tesóját Kozettet meg klozettnek. Mifelénk eléggé gyakori egy bizonyos rétegnél.
Névadásnál a kevesebb néha több, eléggé tönkre lehet tenni a gyereket egy túl különleges névvel.
Mért szerinted jobb a Luja(mint egy félreírt Lujza)és egy prostis Kloé vagy Kenza? A Lolitáról nem is beszélve? Vagy az Adonika? (ez őszintén ezmiez?) Vagy a brázilos Fioretta? Esetleg egy komolytalan Hédi?
Keresztlányomék legalább szeretik a nevüket, és őket nem csúfolják a neve miatt mint a lányodat, meg fogják az ikreidet is, ha az általad preferált borzalmak egyikét kapják:-) Szerintem pont neked nem lenne jogod leszólni senki nevét, aki ilyen borzalmakkal akarja tönkretenni a gyerekei életét.
De nem baj, add azt a nevet amit akarsz, röhögtesd ki többi gyereket is,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!