Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikortol vannak el a babák...

Mikortol vannak el a babák magukban (nézelödés, játékra gondolok), amikor nem csak sir eszik és alszik hanem fent van és elvan?

Figyelt kérdés
2008. okt. 21. 10:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Az én babám most két hónapos, és kábé két hete van el egyedül is. A kiságyában is szeret nézelődni, de van neki játszószőnyege, az az íves, amin lógnak dolgok. Nagyjából egy fél órát, néha kicsit többet van el benne egyedül, de aztán unatkozik és foglalkozni kell vele. Akkor is a szőnyegén hagyom, de akkor játszom vele én is.
2008. okt. 21. 11:02
 2/5 anonim ***** válasza:
Teljesen egyetértek az előttem szólóval. Nekem is 2 hónapos kora óta van el a babám egyedül a kiságyában vagy a játszószőnyegen. Nálunk ez már sokszor 1 órára is kihúzódik, kisfiam 15 hetes. Ha már látom, hogy egyedül unatkozik, akkor játszom vele, bohóckodom neki és akkor még elvan egy jó ideig. Aztán persze már nyügi van mert álmos lesz. Játék után könnyebb elaltatni is, szerintem. Jó játékot :)
2008. okt. 21. 11:07
 3/5 A kérdező kommentje:
akkor már 2 honaposan látja a játékokat amik a játszoszönyegen vannak?Megfogni vagy ütögetni is tudja?
2008. okt. 21. 11:14
 4/5 anonim ***** válasza:

Az én pici fiam 3,5 hónapos.

Ő már tudja magának rángatni a játékot,megfogja a figurát és hajrá.

Sokszor órákig elvan vele.

2008. okt. 21. 12:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Az első válaszoló vagyok. Kisfiam két hónaposan már egyértelműen látja a játékokat, és hadonászik közben. Még nem tud megfogni semmit, csak ha a kezébe adom, de azzal meg félek, hogy fejbe veri magát, elég koordinálatlan még a mozgása. Az ujjamat szokta szorongatni, azt szopi közben is szereti. :)
2008. okt. 21. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!