4,3 kiloval szuletett a gyermekem, igaz nem csaszarral, hanem huvelyi uton. Termeszetesen ellattam, illetve a hordozoban is en vittem a kocsiig a 4. napon. 3 hetesen hordoztam kendoben, 4 hetesen tettuk az elso hosszabb (2 oras) setat, szinten kendoben.
2017. szept. 23. 22:41
12/21 anonim válasza:
Eddig nem emelte fel? Fölé hajolt szoptatáshoz és nedves szivaccsal mosdatta?
Igen. Már akármit emelhet.
2017. szept. 23. 22:56
13/21 anonim válasza:
Frankón nem értem a kérdést. Császár után ha már felkelhetsz, a babát is hurcolhatod, ahová akarod. Szülés után egy hónappal már jobb voltam, mint újkoromban.
Ha a kérdésed mögé nézek, jól gondolom, hogy most engedik ki a kórházból és inkább csak az örömöd ihlette a kérdést ugye? Csak mert ha belegondolsz, tényleg nincs értelme, alapja neki :)
Szóval ha jól gondolom, akkor gratulálok és jó egészséget kívánok.
2017. szept. 24. 02:04
15/21 anonim válasza:
Miért nem értitek a kérdést? A hordozó nehéz, annak az emelése a kérdés nem a babáé... Gondolom első baba és kérdezni mert valamit kiröhős, lepontozós ősanyák.. vicc ez az oldal.
2017. szept. 24. 09:28
16/21 anonim válasza:
Második lányom fél 4-kor született. A nagy bejött még aznap este a kórházba. És egy puszira megemeltem, mert hajolni nem tudtam. 14 kg körül volt. Nálunk a kórházba csak az aulában van látogatás, az osztályra senki sem mehet be. Így minden anyuka egyedül viszi ki a bőröndöt, babát az aulába. Ha nem lehetne emelni szülés után, akkor gondolom, hogy máshogy oldanák meg a kórházban is.
2017. szept. 24. 13:56
17/21 anonim válasza:
15-ös, nem tudom, milyen hordozód van, a miénk kb két kiló.
Kérdező, semmi bajod nem lesz, ha viszed. Én naponta viszem föl meg le a 4. emeletről.
2017. szept. 24. 14:55
18/21 anonim válasza:
Nekem gyanús a kérdés, mert nálunk 2,5 kg alatt nem is engedik haza a babákat a kórházból!!
2017. szept. 24. 16:02
19/21 anonim válasza:
Nagyobbik gyereket aznap felkaptam még:D
(Elso szulés nagyobbik gyerekkel, vérzés nem akart elállni nyilván akkor rogton nem emelgettem)itt 2.babánál semmi gondom nem volt pakoltam mindent.
2.baba hordozóban ringatva nyugodott csak meg eleinte,szóval nem volt választás.
1 hónaposan azért már nem kell ennyire "félni" :)
2017. szept. 25. 00:15
20/21 anonim válasza:
Ha egy honapos és 2 kg akkor koraszülött volt,te pedig nem otthon voltál a babáddal,hanem gondolom otthon "lábadoztál".Na szoval gondolom annyira összekaptad magad h ez ne jelentsen gondot.Nálunk a 3.5 kg-os fiamat nekem kellett kivinni a hordozoban az osztályrol,nem jöhetett be senki,ráadásul császáros voltam...ja és nem vagyok ősanya...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!