Ké kilós koraszülött picit megemelheti hordozóstól az az egy hónapja szült anyukája?
Figyelt kérdés
Sajnos nincs segítség, az apja csak este tud majd eljönni (nem élünk együtt).2017. szept. 23. 18:49
1/21 A kérdező kommentje:
Alig kicsivel több mint két kilós a baba. ❤
2017. szept. 23. 18:50
2/21 anonim válasza:
Megemelheted persze, de ne cipeld azért sokáig.
3/21 anonim válasza:
Miért ne tehetné? 12 órával császár után emelgettem a négy kilós fiamat.
Egy hónappal utána már bevásároltam.
4/21 anonim válasza:
Egy nö szülés után egy hónappal azt emelgethet, amit akar és amit a szülés elött is elbírt.
5/21 anonim válasza:
Szülés után 3 nappal már én vittem ki hordozóstól a kocsiig mikor mentünk haza, két hét múlva már a 10 kilós keresztlányom is emeltem. Simán emelheted a picit te is.
6/21 anonim válasza:
Persze, miért ne?
Sok nőnek muszáj is, mert egyedül vannak - ahogy írtad is.
7/21 anonim válasza:
Bocsi nevetnem kell.
3 nappal a csaszar utan emeltem az autosulest!
Szerinted annak a tobb milliard embernek a foldon akinek tobb gyereke van, azok nem emelik a 10-25 kg os testvert szules utan egy nappal ?
8/21 anonim válasza:
3 nappal szülés után emelgettem a 14 kilós fiamat. 1 hónappal szülés után a 10 kilós babakocsit is 1 emeletet hurcoltam, és máshogy esik, sokkal nehezebbnek tűnik, mint a 14 kilós nagyobb gyerek, na a babakocsi szüléstól függetlenül azóta se esik jól...
9/21 anonim válasza:
Mi? Nem is értem. Eddig ki tette-vette a babát? 1 hónapja szültél, nem 1 órája. Jajj!
10/21 anonim válasza:
4 kg-s gyermekem császárral született, nyilván emelgettem már az elejétől. Most 5 hónapos és majdnem 10 kg ruha nélkül, plusz van egy 16 kg-s 3 évesem. Szerinted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!