Te mindig ölbe veszed a hasfájós babádat, amikor a görcsök miatt sír?
Nem, mivel a hinta jobban megnyugtatta, mint az ölben rázogatás,
de soha nem hagytam sírni, ha erre gondolsz,
mindig azon voltam hogy segítsek neki. Tornáztatás, pocakmasszázs, ringatás, különböző szerek, hinta...
Igen általában az volt a legjobb ha a vállamra raktam is simiztem a hátát körkörösen, de az is sokat segített így főleg apuka cipelte hogy az alkarjára fektette óvatosan nyomást helyezve a pocakra rengeteg puki kijött ezekbe a pózokba :)
De fürdés után is átmasszíroztam olajjal körkörösen a köldöke körül órajárással megegyező irányba.
De miért ez a kérdés te hagyod szenvedni az ágyba? Vagy elkezdtek a rokonok okoskodni hogy elkapatod?
Hát gondolom már cseppekből kipróbáltál mindent, mi is anno mindent végigjártunk talán espumisan ami segített leginkább, meg tényleg valaki írta fentebb a hinta is nagyon jó segítség volt, abba a picit kagylós ülésbe és ringatásba mindig sikerült bekakilnia meg sok puki is kijött. Gondolom a póz miatt is, én a végén már csak kaki hintának hívtam (szorulásos baba volt) .
De legtöbbet az idő segít persze 3 hónapos korától nálunk megszűntek a hasfájások teljesen utána 2 hónapig nyugi volt míg nem kezdtek el jönni a fogai :)
az a klasszik durva konstans hasfájás nincs, csak ha nyűgösebb napokon össze vissza eszik és nehezen büfizik. Akkor jön a felsírás, lábrángatás. Ilyenkor tudjuk hogy neki a legrosszabb, vállra veszem, simogatom a hasát, apja magára köti, éppen mi a legjobb neki. Általában ilyenkor rajtunk alszik el és hasra lerakjuk őt aludni.
7 hetes
Nem feltétlenül. Legtöbbször bepólyáztam magzat pózba vagy masszirozni kezdtem. És általában mindig a pólya segített.
Pólya értsd: egy sálamat használtam hozzá és nem csavartam szorosra, csak annyira, hogy kényelmes legyen neki. Egy oktató videón láttuk a módszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!