Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kisbabam nagyon hasfajos,...

Csillka kérdése:

Kisbabam nagyon hasfajos, majdnem egesz nap sír, mas us tapasztalt ilyent?

Figyelt kérdés
En elhiszem h faj a hasa de aludni is nappal alig alig, vagy olbe max 1orat ha leteszem meg kb.fel ora es ordít. Eszik rendesen, ejjel nehezen alszik el de ha elalszik 4 orat egyhuzamba. Hallom ejjel is h purcol de eddig nem kellett hordozgatni de nappal folyton. Mindent kiprobaltunk, espumusan, infacol, masszazs, tea stb.
2017. jún. 8. 19:41
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia,

Azt hiszem neked tapszeres a babad, ugye ?(láttam több kérdésedet)

Nem lehet hogy a tapszer nem jó a babadnak? Milyen tápot eszik? A hasfájást jellemzően este jelentkezik, nem hiszem hogy normális ha egesznap sír szegényke :(

2017. jún. 8. 22:32
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen, tobbszor is irtam hatha valaki tud valami jo megoldast. Tapszeres este van cici mert keves a tej. 1honap alatt 1kgt hizott , eszik rendesen. Nagyjabol kakil is rendesen igaz zoldes de kakil. Napkozben purcol nagyokat ,huzza a labat csak a hasa lehet a gond. Este megrosszabb , elalszik es felebred a hasara es ordit. Ha rendesen elakszik nincs baj 4orat egyszerre fe elaludni nehez.
2017. jún. 9. 00:10
 3/7 anonim ***** válasza:
Biogaia-t probaltatok? Én külföldön elek , nekünk ami sokat segített az a gripe water, ha jól tudom talán otthon is lehet kapni :) Kitartás, elvileg 12.het körül elmúlik a pocifajas.
2017. jún. 9. 02:10
 4/7 anonim ***** válasza:
hány hónapos a babszid? az enyém most 3, és másfél hónapos koráig ő is nagyon hasfájós volt :( egész nap sírt alig aludt éjjel és csak akkor nem sírt ha kézben volt. vettünk gyógyszertárba bio gaya cseppet 3500ft körül van de elég kb 1 hónapig és az nagyon sokat segített. sokat pukizott tőle és gyakrabban is kakilt. de egyébként el fog múlni neki előbb vagy utóbb :) addig meg kitartás!
2017. jún. 9. 11:19
 5/7 anonim ***** válasza:
Próbálj tejmentes tápszert, és egyél tejmentesen. Az enyém 7 hónapot szenvedett, mire kikísérletezték nála a dokik, hogy a tejallergia lehet a baj. Noha arra utaló tünetei, mint hasmenés, ekcéma nem voltak, csak székrekedés, nagy pukik, iszonyú feszengés.
2017. jún. 9. 21:05
 6/7 anonim ***** válasza:
Nincs ra megoldás, ha hasfajos akkor csak az idő segít. Az én fiam is az volt,kinőtte.
2017. jún. 10. 16:00
 7/7 A kérdező kommentje:
5hetes a babam . Ha harom honap utan sem novi ki lehet tejallergia. Nan tapszert kap.
2017. jún. 10. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!