Babakocsit keresek, kinek miylen van? 3 alapigény lenne, sport ami dönthető, bolygós kerék, két irányból tolható
Most szabadulok meg a Pierre Cardin multifunkciós babakocsinktól Ps 682
Míg pici volt a baba, jó volt, mert a mózes meg a hordozó is rátehető, meg a sport is egész jó, na de most már sok ez nekünk, szeretnék váltani
Olyan sport babakocsit keresek, aminek dönthető a háttámlája,úgy hoyg csak a támla dőljön, mert ez a baj ezzel aPC-vel, hoyg fix az ülőrész és az is dől le, így égben vannak a baba lábai, szinte ha lehet full fekvőbe, a kereke vagy 3-vagy 4 kerekű ha lehet inkább nagyobb kerekekkel, és ez lehetne bolygós, illetve hogy a sportrészt mindkét irányból rá lehessen tenni.
Ez a 3 alapigényem lenne, de nem találok...már tököm kivan a babakocsikkal:)
Segítsetek
Ja és max 25 ezerért, jó lehet 30 is, meg használt is, csak legyen jóóóó!!!
én ezt a kettőt néztem ki, csak az a baj, hoyg mindkettő egy irányból tolható
top rider sh 648
girafe club st410
ennek a színek sem túl meggyőzőek
HELP MEEEEE :)köszi
mondjuk én akkor is szeretem szembe tolni a babámat...:)
na de ez már tök jóó
nekem annyira nem tetszettek a sima napernyők ababkocsira
ilyet most látok előszőr
Egy észrevétel: azt a babakocsit, amit utoljára linkeltél be nagyon nehéz úgy tolni, hogy a baba szembe van veled. Hasonló vázú volt egy ismerősömnek és úgy nem is tudta használni, mert szinte irányíthatatlan volt a kocsi.
Egyébként én sem találtam anno olyan babakocsit, ami sport és normálisan lehet 2 irányból tolni. :S
18:30-as vagyok.
Az árnyékolót az amazon.com-ról vettem, onnan is linkeltem be csak fordítással. Mo-n nem láttam még ilyent. Postával együtt (ami jóval olcsóbb, mint a magyar!) 2800,- Ft volt!!!
Szia, nekem egy ilyen használt, eladó Peg Perego Veneziam van: [link]
- több fokozatban vízszintesig dönthető háttámla
- szabályozható magasságú és átfordítható tolókar
- mindegyik kereke bolygósítható vagy fixen rögzíthető, ill. külön-külön fékezhetőek
- lapra csukható
- kb. 10 kg a súlya
:)
Szia.
Láttam,hogy babakocsit keresel.Nekem van egy eladó comptine sport babakocsim.Jó állapotban van,levehető mosható a huzata,lábzsákkal téliesithető,bolygositott az első kereke,majdnem vizszinteig dönthető,nagy bevásárlókosara van.Tudok róla képeket is küldeni ha érdekel és elküldöd az e-mail cimedet.15000.-körül szeretném eladni.
Köszi
06 20 777 8005 a számom.
Szia Orsi
Szia!
a miénk pl eladó,pár hónapot használtuk,áron alul eladhatom,igaz a miénk is csak egy irányból tolható!!
Mindjárt rakok fel linket róla!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!