Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babakocsit keresek, kinek...

Babakocsit keresek, kinek miylen van? 3 alapigény lenne, sport ami dönthető, bolygós kerék, két irányból tolható

Figyelt kérdés

Most szabadulok meg a Pierre Cardin multifunkciós babakocsinktól Ps 682

Míg pici volt a baba, jó volt, mert a mózes meg a hordozó is rátehető, meg a sport is egész jó, na de most már sok ez nekünk, szeretnék váltani

Olyan sport babakocsit keresek, aminek dönthető a háttámlája,úgy hoyg csak a támla dőljön, mert ez a baj ezzel aPC-vel, hoyg fix az ülőrész és az is dől le, így égben vannak a baba lábai, szinte ha lehet full fekvőbe, a kereke vagy 3-vagy 4 kerekű ha lehet inkább nagyobb kerekekkel, és ez lehetne bolygós, illetve hogy a sportrészt mindkét irányból rá lehessen tenni.

Ez a 3 alapigényem lenne, de nem találok...már tököm kivan a babakocsikkal:)

Segítsetek

Ja és max 25 ezerért, jó lehet 30 is, meg használt is, csak legyen jóóóó!!!

én ezt a kettőt néztem ki, csak az a baj, hoyg mindkettő egy irányból tolható

top rider sh 648

[link]

girafe club st410

ennek a színek sem túl meggyőzőek

[link]

HELP MEEEEE :)köszi

2010. máj. 27. 16:32
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
HOL VETTÉL ILYEN ÁRNYÉKOLÓT????????????????????????????????????????????
2010. máj. 27. 18:33
 12/22 A kérdező kommentje:

mondjuk én akkor is szeretem szembe tolni a babámat...:)

na de ez már tök jóó

nekem annyira nem tetszettek a sima napernyők ababkocsira

ilyet most látok előszőr

2010. máj. 27. 18:39
 13/22 anonim ***** válasza:

Egy észrevétel: azt a babakocsit, amit utoljára linkeltél be nagyon nehéz úgy tolni, hogy a baba szembe van veled. Hasonló vázú volt egy ismerősömnek és úgy nem is tudta használni, mert szinte irányíthatatlan volt a kocsi.

Egyébként én sem találtam anno olyan babakocsit, ami sport és normálisan lehet 2 irányból tolni. :S

2010. máj. 27. 21:14
 14/22 anonim ***** válasza:

18:30-as vagyok.

Az árnyékolót az amazon.com-ról vettem, onnan is linkeltem be csak fordítással. Mo-n nem láttam még ilyent. Postával együtt (ami jóval olcsóbb, mint a magyar!) 2800,- Ft volt!!!

2010. máj. 28. 08:29
 15/22 A kérdező kommentje:
nem tudnál nekem is ilyet rendelni?előre elutalom a pénzt érte :)nagyon jó lenne
2010. máj. 28. 09:27
 16/22 A kérdező kommentje:
több privit is írtam az árnyékolóval kapolatban:) segítesz?köszi
2010. máj. 28. 14:19
 17/22 anonim ***** válasza:

Szia!:)

Ezt tudod tolni szemből is és a kereke is bolygós meg nem is nehéz kocsi:)

[link]

2010. jún. 8. 23:24
 18/22 anonim válasza:

Szia, nekem egy ilyen használt, eladó Peg Perego Veneziam van: [link]

- több fokozatban vízszintesig dönthető háttámla

- szabályozható magasságú és átfordítható tolókar

- mindegyik kereke bolygósítható vagy fixen rögzíthető, ill. külön-külön fékezhetőek

- lapra csukható

- kb. 10 kg a súlya

:)

2010. jún. 9. 02:49
 19/22 anonim válasza:

Szia.

Láttam,hogy babakocsit keresel.Nekem van egy eladó comptine sport babakocsim.Jó állapotban van,levehető mosható a huzata,lábzsákkal téliesithető,bolygositott az első kereke,majdnem vizszinteig dönthető,nagy bevásárlókosara van.Tudok róla képeket is küldeni ha érdekel és elküldöd az e-mail cimedet.15000.-körül szeretném eladni.

Köszi

06 20 777 8005 a számom.

Szia Orsi

2010. jún. 19. 20:48
 20/22 anonim ***** válasza:

Szia!

a miénk pl eladó,pár hónapot használtuk,áron alul eladhatom,igaz a miénk is csak egy irányból tolható!!

Mindjárt rakok fel linket róla!

2010. jún. 20. 13:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!