Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babakocsit keresek, kinek...

Babakocsit keresek, kinek miylen van? 3 alapigény lenne, sport ami dönthető, bolygós kerék, két irányból tolható

Figyelt kérdés

Most szabadulok meg a Pierre Cardin multifunkciós babakocsinktól Ps 682

Míg pici volt a baba, jó volt, mert a mózes meg a hordozó is rátehető, meg a sport is egész jó, na de most már sok ez nekünk, szeretnék váltani

Olyan sport babakocsit keresek, aminek dönthető a háttámlája,úgy hoyg csak a támla dőljön, mert ez a baj ezzel aPC-vel, hoyg fix az ülőrész és az is dől le, így égben vannak a baba lábai, szinte ha lehet full fekvőbe, a kereke vagy 3-vagy 4 kerekű ha lehet inkább nagyobb kerekekkel, és ez lehetne bolygós, illetve hogy a sportrészt mindkét irányból rá lehessen tenni.

Ez a 3 alapigényem lenne, de nem találok...már tököm kivan a babakocsikkal:)

Segítsetek

Ja és max 25 ezerért, jó lehet 30 is, meg használt is, csak legyen jóóóó!!!

én ezt a kettőt néztem ki, csak az a baj, hoyg mindkettő egy irányból tolható

top rider sh 648

[link]

girafe club st410

ennek a színek sem túl meggyőzőek

[link]

HELP MEEEEE :)köszi

2010. máj. 27. 16:32
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:

Ennek nem bolygós ugyan a kereke, és dögnehéz a gyerekkel együtt, viszont ezen kívül minden szempontból tökéletes, én nagyon imádom: [link]

Valamit valamiért.

2010. máj. 27. 16:44
 2/22 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem is pc-m van, 822-es, és lassan szeretném eladni. Ennél nem áll fenn az a probléma amit írtál, a háttámlája önnálóan dönthető, az ülőrész közben fixen marad, a gyerek lába nincs a levegőben. A kritériumoknak megfelel, amit írtál. Ha érdekel, írj privit.

Ha esernyőre csukható sport babakocsit keresel, azok mind egyirányból tolhatók. Talán egy-két kivétel van, de azok drágább kategóriák.

2010. máj. 27. 16:48
 3/22 A kérdező kommentje:

kedves első köszi, de ez nem bolygós:(

kedves második...köszi

2010. máj. 27. 17:16
 4/22 A kérdező kommentje:
milyen színű amúgy?és mindkét irányból tolható?mennyiért adnád?köszi
2010. máj. 27. 17:20
 5/22 anonim ***** válasza:

Én most ezt nézegetem, de 1 irányból tolható csak sajnos:

[link]

2010. máj. 27. 17:26
 6/22 anonim ***** válasza:
2 válaszoló vagyok. Piros-fekete a babakocsi, 2 irányból tolható, 3 háttámlapozíció: vízszintes, ülő és a köztes. Kerék bolygósítható, tolókar magasság állítható. Esővédő, lábzsák meg téli betét van hozzá, és a karfa kivehető. Lapra csukható. Árat privátban megírom, meg a többit, csak nem látszik az e-mail címed.
2010. máj. 27. 17:39
 7/22 A kérdező kommentje:
ez a sprint nem lenne túl meleg nyárra a párna miatT?
2010. máj. 27. 18:04
 8/22 A kérdező kommentje:

[link]

ez sem rossz ha már babydesign walker.....

2010. máj. 27. 18:11
 9/22 anonim ***** válasza:

A csak sportkocsik 90%-a nem tolható két irányból. A multifunkciósok inkább.

Amiket belinkeltél. Az első szerintem jobb, bár nekem Top Rider SH 648-am van. Vettem hozzá napárnyékolót és kész a tökéletes kocsim.

A másodikat én néztem élőben. A gyerek szinte a földön van, a lábzsák nem ér le a lábáig, ja és mikor beleültettem a picit majd kicsúszott alul. Egy nagy határ sz@r még ha könnyű is.

Én kocsim:

[link]

Árnyékolóm:

[link]

2010. máj. 27. 18:30
 10/22 A kérdező kommentje:

[link]

itt van 2 féle is ami pont az én elvárásaimnak lenne jó

de nem találom magyar oldalon őket sehol

iseri valaki?

2010. máj. 27. 18:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!