Babával/kisgyerekkel egy szobában hogyan oldjátok meg a házas életet?
Figyelt kérdés
Pláne, akik nem csak egy szobában, hanem egy ágyban is alszanak?2017. szept. 20. 11:23
2/19 anonim válasza:
Pl.nem egy szobában szexelnek a gyerekkel, hanem a konyhában, erkèlyen, másik szobában stb.
U.ez,ha egy âgyban alszanak, el nem tudom kèpzelni, hogy apuka èpp döngeti anyát a bèkèsen alvó gyerek mellett.
3/19 anonim válasza:
Miért kell egy ágyban aludni a gyerekkel ?
4/19 anonim válasza:
Gyakran elgondolkozom ezen en is, úgyhogy ez a kérdés engem is érdekelne. Mióta hazajöttünk a kórházból, külön szobában alszik, fel sem merült, hogy velünk legyen egy szobaban/ ágyban. Úgyhogy érdekelne, hogyan valósítható meg, mert megmondom őszintén, azért szerintem a pároknak többre van szüksége egy numeranal a mosógépen, vagy a konyhapultnak tamaszkodva.
5/19 anonim válasza:
Természetesen másik helyiségben. Nappaliban nagyon kényelmes a kanapénk.
Beszélgetni, olvasni, csak összebújni pedig a baba mellett is lehet.
6/19 anonim válasza:
Nem csak egy szobából áll a ház
7/19 anonim válasza:
Akkor csináljuk ha alszik.
9 hós lesz
8/19 anonim válasza:
Mi is akkor hogyha alszik. 3 hós
9/19 anonim válasza:
Nekem is feltették ezt a kérdést az együttalvás miatt. A válasz döbbenetes: a másik szobában... hűűűűűha, ehhez aztán kell a kreatív gondolkodás. Ja, nem.
10/19 anonim válasza:
Gyerekszobába :D
Akkor még nem használta az elején a szobáját, volt egy JYSK-ös kihajthatós matracunk, mikor elaludt a nagyszobába azon szexeltünk és néztünk sorozatokat, ha nem kellett csak összecsuktuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!