Költözés 1 éves kisgyerekkel?
Eddig szülőknél éltünk. Viszont egyre rosszabb lett a kapcsolatunk, és ma anyukám bejelentette hogy kezdjünk el keresni valami helyet ahova költözhetnénk, mert nem lehet együtt élni velünk (amikor igazából ő az aki állandóan csak generálja a veszekedéseket de mindegy). Van egy hely amit a párom fog örökölni, oda mehetnénk mert az ő szülei nemrég költöztek ki onnan. De félek, hogy milyen lesz a fiunknak, hogyan fogja megszokni az új helyet. Mennyivel lesz nehezebb... Aki költözött már ilyen pici babával, az leírná a tapasztalatait? Milyen volt a babának? Gyorsan megszokta az új helyet? Nem ismerek ott senkit, félek hogy nagyon magányos leszek, mert amíg a párom munkában van nem lesz kihez szólnom se egész nap.
21N
Hat igen, ugye ezert kell az egzisztencia, nem 19 evesen teherbe esni a semmire, a szulok nyakara szulni.
Anyukad generalja a veszekedest??? Az o sajat hazaban? Orulj neki, hogy megengedte, hogy eddig is rajta eloskodjetek, gyerekkel !
1 eves nem pici baba. Sot nem is baba.
A kisgyerekek jobban viselik az ilyet mint a felnottek, ezen ne aggodj.
Baratokat meg majd szerzel, nem kell otthon ulni, ennyi.
A gyerkocok tenyleg jobban viselik a koktozest.hidd el,van tapasztalatom sajnos.
A valasom utan sokszor koltoztem 2 gyerekkel.volt,hogy fel evente.sajnos igy jott ki.probaltam helytallni egyedulallo anyakent.eleinte a munka miatt volt nehez,mert alig volt 1 eves a kisebb,mikor valtunk.bekerult bolcsibe,a nagy par honappal elobb oviba es rengeteget voltak betegek.altalaban a 3 honapos probaido alatt elkuldtek,mert tobbszor voltam tappenzen.igy mindig vissza kellett mennem a szuleimhez.uj munkahely,par honap sporolas,uj albi.
Engem ezerszer jobban megviselt a sok koltozes mint a gyerkeket.ok mindig megtalaltak a jo oldalat a dolognak..
Vagjatok bele,jobb lesz mindenkinek.
Pár napig furcsa lesz neki a lakás és ennyi.
De ha sok a veszekedés, vagy nem is sok, de érzik, akkor annyi változás lesz, hogy "megkönnyebbül". Mi 5 hónapos koráig laktunk anyósnál (Lakásvásárlás miatt költöztünk haza külföldről). Jóba voltunk, vagyunk,de csak nem volt az igazi a generációs különbségek miatt. Még pici volt a fiam hogy elköltöztünk, de onnantól kezdve nem ismertem rá a kis ölbebabámra. Már másnap olyan szinten nyugis volt, hogy öröm volt nézni. Én is megnyugodtam,a fiam is. :D
Az meg mi hogy nem lesz kihez szólnod? :) Ott a gyerek, elmentek boltba, játszótérre(ha nem esik majd), játszóházba, cukrászdába, megismerkedsz más anyukákkal, barátságot köthetsz, vagy a szomszédokkal. Én kiugranék a bőrömből a helyedben. :)
Gyereket költözés nem viseli meg, ha az nem valami más okból történik, mint válás, haláleset...
1 éves gyereknek semmi baja nincsen.
Anyukádnak teljesen igaza van, az az ö háza, eddig segített, most már a ti feladatotok mindent megteremteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!