Milyen modon lehetne megoldani, hogy a babam 5 ora hosszat ellegyen "nelkulem"?
Próbálj neki tejpépet,vagy főzeléket adni,hátha azt elfogadja.Akkor a párod is meg tudná etetni amíg suliba vagy.Legyenek együtt amennyit csak tudnak máskor is,hogy megszokja a kicsi nem csak anyával lehet.
sok sikert,üdv
Szia!
Az én kisfiam sem akarta elfogadni cumisüvegből a tejet, pedig már pótolnom kellett tápszerből, mert nem volt elég.
Nagyon el voltam keseredve, hogy éhen fog halni, csak sírt és kilökte a szájából. Ekkor ajánlották a Tomee tippee cumisüveget.Nagyon szuper anyamell formájú, és ekkor végre megtört a jég. Ja és ami fontos nem szokik le a szopizásról sem, mert teljesen úgy kell bekapni és szopizni. A Brendonban van 2db-os kiszerelés 1890 ft.
Sok sikert
Szia!
Én márciusban szültem, de előző év augusztusa óta minden szombaton 8 - 16-ig járok suliba, és jövő márciusban fogok vizsgázni, tehát a terhesség alatt is jártam. Jelenleg 7 hónapos a picilányom és a lefejt tejet itta, amit cumisüvegből kapott, most már főtt kaját is eszik, kanállal.
Ja, sajnos azt nem tudom, hogy hogy alakitottuk úgy, hogy mástól is elfogadja az ételt. Nélkülem pedig jól elvan.
Kellemes babázást!
Jó tanulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!