Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan oldjam meg ezt az egy...

Hogyan oldjam meg ezt az egy hetes babámnál?

Figyelt kérdés
Alig alszik, és amikor ébren van, akkor is folyamatosan szoptatni kell. Éjszaka talán 3-4 órát alszom sok részletben, enni alig tudok.
2017. szept. 8. 10:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
71%
5ös, szerintem te sürgősen aludd ki magad, mert aki ilyen idegbeteg, mint te, az nincs jó hatással a gyerekekre.
2017. szept. 8. 21:56
 12/13 anonim ***** válasza:

1 hete még azt sem tudta a babád, milyen az éhség, a szomjúság, a hideg, a meleg. Milyen, ha a bőréhez hozzáér valami.

Adj időt neki az akklimatizációra!

Nagyon pici még a gyomra, sokszor kell ennie. Ez egy csodálatos időszak, a teljes szimbiózis kora, és olyan gyorsan elmúlik. Pihenj, ha alszik, nagyon sokat jelent egy-egy óra is.

Nekem 7 hónapos fiam van, max 10 perc egy szopcsi. Hiányoznak azok a nagy összebújós etetések. Tudom, ez most téged bem vigasztal, mert fáradt vagy, de éld meg, éld át ezeket az első heteket.

2017. szept. 8. 22:20
 13/13 anonim ***** válasza:
35%
5-ös vagyok, picit sem vagyok idegbeteg. De ezt sem tartom túl normális dolognak, hogy valaki ilyenen nyafog az 1 hetes(!!!) babájánál. Ez full természetes. Hihetetlenül elvannak kényelmesedve a mai anyukák. 13ezres csirketelepet vezetek és dolgozom benne. Ha gond lenne már rég csődbe vittem volna. Tudom milyen nem aludni gyerekek mellett. De egy hét után ilyen problémákkal előállni nekem meredek.
2017. szept. 9. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!