1 hónapos babát mivel lehet lekötni?
Figyelt kérdés
egyre többet van fent napközben és ilyenkor nem tudom mit lehetne vele játszani, mi kötné le a figyelmét. mintha hamar elunná magát és elkezd sírni. Így telik el nagy nehezen az idő a következő etetésig amikor is nagy nehezen elalszik. sokszor csak ölben hajlandó fél óránál többet aludni. nálatok mi a helyzet?2017. szept. 7. 13:31
1/4 anonim 

válasza:

A fiamat ennyi idosen egy dologgal tudtam lekotni, ha magamra kotottem hordozokendoben. Babakocsiban orditott, kisagyban nem maradt meg. Rajtam megnyugodott, nagyokat aludt, nezelodott, en meg csinaltam a dolgom, vagy setaltam, pihentem kozben. Leteve max. 20 percet aludt, ebren pedig vegig olben volt. Ha nincs segitseged ez faraszto lehet. Akkor en utanaolvastam, es kiderult, hogy ez teljesen normalis, keress ra esetleg a negyedik trimeszterrol szolo cikkekre.
2/4 anonim 

válasza:

a hordozókendő valóban jó lehet, ha csak kézben nyugszik meg.
amúgy 1 hónapos babát nem kell szórakoztatni, nem kell játszani vele. hiszen nincs is met...
beszélj hozzá, "beszélgessetek" énekelj, mondókázz. Hidd el, van értelme már most is.
3/4 anonim 

válasza:

Kb semmivel. Menjetek setalni v rokonlatogatoba pl...meg jo sokaig fog "ok nelkul" keservesen sirni, es mire a babasirast abbahagyja, mar jon a kisgyerekkori hiszti:D
Egyet mondok: ne gorcsolj ra, csinald, ami jolesik es osztonosen jon.
4/4 anonim 

válasza:

Kihajtós könyveket tettem köré és játékokat. Azokat bámulta. Egy idő után kapott ajándékba játszószőnyeget. Amikor azon feküdt a játékok alatt, BÁRMIT meg tudtam csinálni mellette, mert tisztára megbabonázta.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!