6 hónapos kisgyereket mivel lehet lekötni?

Legegyszerűbb kötéllel... na, jó, hogy érdemben is válaszoljak.
Unokahúgomnál ezek váltak be:
- éneklés (szerette)
- üres műanyag üveg
- rossz telefon, vagy bármi, amit nyomkodhat
- sál/kendőő - sosem felejtem, mikor az ex (borotválkozás után, indulás előtt) maszkot csinált, mintha rabló lenne, aztán én a nyakamba kötöttem, mert hideg volt, unokahúgom meg egész nap sóhajtozva szagolgatta :D
- kulcs (csak vigyázva, ne vegye a szájába)
- aztán ha már semmi sem segített, akkor sétáltunk órák hosszat is akár

Azt írod, 8 csörgője van meg sok plüsse. Még az is előfordulhat, hogy túl sok körülötte a játék, azért tud kevésbé egyben "elmélyülni."
Az én gyerekeimnél egyébként a kedvenc a műanyag flakon volt, ezt lehet variálni műanyag flakonba rakott kaviccsal, vagy pici vízzel töltött műanyag flakonnal.

Most En is ugyan ebben a cipoben jarok.igaz meg nincs pont 6 hos,de hetvegen elkezdett forogni,es azota....ket percem nincs.
Leteszem hanyatt,fel perc mulva atfordul,de vagy a keze marad alatta,vagy percek alatt megunja a hason fekvest es ordit.
Idaig egy alom gyerek volt,evett,jatszott,aludt.magatol.nem kellett altatni,egesz nap egyszer sem sirt,csak ha ehes volt.most meg...
Nekem nagy segitseg a hintank,az elektromos is,es az ajtora rakhato rugos is.ezekben elvan egy kicsit.az elektromosban el is bolint.es meg az eteto szekben van egy picit el.
Amig az ejszakai alvasa nem latja karat a mozgasfejlodesnek addig egy szavam sincs :D
A setalas is jo,de ha En setaltatom akkor sajna a lakas nem rakja magat rendbe kozben ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!