Mivel lehet lekötni egy 3 hónapos babát?

lekötni szigetelő szalaggal vagy spaniferrel... :)
egyébként tényleg nem kell lekötniminden percben a figyelmét, neki minden új még, ha mindig máshova fekteted, akkor van mit néznie :) és az ágy fölé ragasztottam színes képeket, ezeket cserélgettem 2 naponta, tök jól elnézte. hasra fektettem, énekeltem neki, dajkáltam, a lakásban járkáltunk és mondtam mi micsoda, ilyesmi... egyébként ebben a korban a figyelme kb. 4-5 perc :)
Csörgő, rágóka, énekelj, mondj neki mondókákat, verses meséket, ezek elég rövidek, dallamosak, mondókára tornáztatás, tükörben nézegetés.
De, ahogy már írták, hagyd egyedül is nézelődni, játszogatni, nem kell folyamatosan foglalkozni vele. Én kaja után először mindig a játszószőnyegre tettem le, és ha ott elunta magát, akkor játszottunk együtt. Ahogy nőtt, egyre többet elvolt egyedül a lelógó kütyükkel.
Kb. 2 hónapos korától már pihenőszékben is elvolt egy ideig, kivittem magammal a konyhába, beszélgettem vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!