Elképzelhetőnek tartjátok, hogy kevés a tejem de mégis nyugis a babám? Vagy ha nem lakna jól akkor sírna?
A mi gyerekorvosunk erre azt mondta, hogy ő már találkozott olyan babával, aki nyugodt volt, jól aludt, pedig nem fejlődött rendesen, kevés volt neki a tej.
A hízását nézd inkább, hetente egyszer mérd meg, mindig ugyanabban az időben. Heti min. 100-120 gramm vagy havi min. 450 gramm hízás már jó, én így tudom legalábbis.
Az én lányom aludt mint a bunda, nem nyafogott, de nem is hízott! Az orvos közölte, hogy éppen csak annyit eszik amivel elvegetál, épphogy éhen nem hal. Pocsék érzés volt ezt hallani. Kapott tápszert, aztán hetente mértük az elején, 1 hónappal később már csak havontaa voltam hajlandó. Sosem lett husis, duci, de legalább hízott valamennyit, bár a születési súlyát még most sem háromszorozta meg, pedig már 22 hónapos, de amúgy meg jó magas. (de már közel járunk)
Én is azt tanácsolom, hogy hetente egyszer mérd le, ha hízik akkor nincs baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!