Elképzelhetőnek tartjátok, hogy 3 hónapos kisfiamnak a foga jöjjön?
Figyelt kérdés
Egy pár napja nagyon nyügös. Kézben is alíg lehet megvigasztalni. Egyfolytában a szájában turkál. Ez lehet a fogzás jele 3 hónaposan?2010. jan. 15. 14:02
1/13 anonim válasza:
Szia!
A fogzás jele, de a fog csak később jön:)
2/13 anonim válasza:
igen
az én fiamnak is 2hónapos kora óta jön,most 5,és még nem jött ki,szenvedünk:S
3/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! És mivel csillapítjátok? Nekünk pár napja az éjszakáink is szörnyűek lettek. Eddig 6-7 órákat aludt, most meg 2,5-3 óránként felkel.
2010. jan. 15. 14:07
4/13 anonim válasza:
A fogzás nagyon hosszú folyamat. Hónapokig tart, míg a fogcsíra előtör. Addig viszket, fáj az ínye, dörzsöli, mert az a legjobb neki. Nem kell minden nyűgösséget azonnal a fogzásra hárítani. Nálunk 3-4 hónaposan kezdődtek a nyáladzásos tünetek, utána a dörzsölés, majd 11 hónapos korára bújt csak ki.
5/13 anonim válasza:
Nekem mind a négy gyerekemnek 3 hónaposan jött az elsö foga, ez nálunk "családi hagyomány"
6/13 anonim válasza:
Szia, nekünk is 3 hósan kezdődött, és most látom az első fogacska tetejét:( Jövő héten lesz fél éves. Amíg kínozta, addig kapott dentinoxot- ez lidocain-os, dologélt- ez puhítja az ínyt, és egyszer muszáj volt panadolt is adni. De ezek a fájdalmas tünetek nekünk egy hét után abbamaradtak, megmaradt a tengernyi nyál, és az ökölrágás. Csak 5 és fél hónaposan kezdődött újra, de akkor nem aludtunk éjszakánként:(
7/13 anonim válasza:
Amikor látom, hogy kínlódik, akkor tartom neki a hűtőrágokát, hogy rágja.Szoktam néha Dologéllel kenni, vagy egyszerűen az ujjammal masszírozni neki.Sajnos mindegyik csak rövid ideig segít neki, de az is valami.Ajánlották a Dentinox gélt, de azt nem szívesen használnám, mert lidokainos.Aztán ott van még a Viburcol kúp.Lehet, hogy az Nektek segítene az alvásban.Van, akinél beválik, van akinél nem.
8/13 anonim válasza:
Simán lehet a fogzástól és egyáltalán nem biztos hogy még sok idő míg kibújik. Nálunk mind a két gyerkőcnél 3 hónapos kor körül kezdődött és a nagyobbiknak 6 hónaposan a kicsinek 3,5 hónaposan kibujt az alsó 2 foga.
Nálunk a Chamomilla vált be a legjobban, de próbálkozhatsz még a Dentinox vagy a Dologél kenőccsel illetve a Viburcol kúppal.
9/13 anonim válasza:
Ez annyira valtozo hogy nem lehet altalanositani.A nyalazas biztos a fogzas elojele es az is elofordulhat hogy nemsokara kibujnak .Volt olyan eset es van is hogy harom honaposan mar legyen foga a babanak.Az en kislanyomnak pont ot honapos koraban jottek ki az elkso fogai es most megint nagyon nyalas,nemsokara hat honapos lesz es kepzeld el hogy nem ugy nez ki hogy a ket felso fog kibujni hanem megint ket also.
10/13 anonim válasza:
A dentinox gelben csak annyi lidokain van amennyi megengedett egy csecsemonek,nalunk semmi mas nem valt be.Vettem valami draga francia kenocsot,gondoltam hogy az lesz az igazi...Dehogyis,szerintem a kamilla es tarsai nem fogjak elzsibbasztani szegenyke inyet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!