Mivel akadályozhatom meg hogy átfújják a könnycsatornáját a kisfiamnak?
Szoptatsz? Ha igen, kezdd el szedni a Flavon Kids-et, az anyatejen keresztül a baba is megkapja és meg fog oldódni a probléma. Tapasztalat. Teljesen természetes anyagokat tartalmaz, elsősorban növényi színanyagkoncentrátum, de bizonyos összetevőit a népi gyógyászatban mint hatásos szemgyulladás kezelő szert használták.
Tapasztalatból tudom, hogy beválik.
Amúgy igazad van, hacsak lehet, az ilyen durva beavatkozásokat el kell kerülni. Én is ezt tenném a helyedben. Barátnőmnek javasoltam régebben ugyanilyen problémára a Flavont, segített is nekik, nem kellett elmenniük az átmosásra, pedig nekik már a beutaló is megvolt.
Sok sikert!
Kedves "OKOS" átmosattatók...
Elmesélném nektek, hogy az átfecskendezés többnyire nem sikerül elsőre.
Az eldugult könnycsatorna normális, élettani jelenség, aminek MAGÁTÓL 1 éves korra kell megoldódnia.
Roppant fájdalmas eljárás, hiába meglévő vezetékbe vezetik a szodát, ezzel csak a szülőket vigasztalják...
az új WHO ajánlás 1 éves, de 15 hónapos korig tiltja, de sok ökör orvos nem vesz részt továbbképzésen, és mielőtt bármit megengedsz csináltatni a gyerekeden járj utána...
Szemészeten aszisztens voltam,mig meg nem született a lányom, tipikus tünetei voltak neki is, beragadt váladékos szem, állandó könnycsorgás.
Ezeknek a gyerekeknek átmosástól függetlenül mindig is érzékenyebb lesz a szeme.
NEM engedtem átfecskendeztetni.
Apis homeos bogyót hsználtunk és a Floxal szemcseppet az oculoheel-el felváltva.
5 hónapos korára kezdett javulni, 7 hónaposan teljesen megszünt.
Ennyit az okoskodó, gyereket kinózató szülőknek...
kedves utolsó,amiket adtam a lányomnak nem gyógyszerek.
kivéve a szemcsepp,de ha van kis angol nyelvtudásod, a who világosan leirja,hogy felelőtlenség az eljárás,mind szülő,mind orvos részéről...
Ki a csuda jogositotta fel ezt a 72%-os "én mindent tudok, de mindenki más hülye" embert itt mások SÉRTEGETÉSÉRE????
Olvasd el a szabályzatot és ahhoz tartsd magad.
Válaszolj a kérdésre, aztán húzz innen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!