A Tömő utcában (SOTE) fogják átmosni a babám könnycsatornáját. Mire számíthatok?
Lányomnak Győrben csinálták, majd egy órát vártam azon felül, hogy volt időpontom.
A vizsgálat valóban nem sok idő, 5 perc, és valóban nagyon nagyon sír a kicsi. Én addig nem is hallottam így sirn. De elmondta előre a doki, hogy ez lesz.
Nekem nem is engedték meg, hogy bent maradjak, kiküldtek.Utána hamar jobb lett a szeme, semmi gond nincs vele azóta sem.
Ne félj, semmi gond nemlesz, csak sírni fog.
Mi most voltunk pár hete a Tömő utcában.Kb 2 órát vártunk
:(Egy nagyon kedves adjunktusnőhöz kerültünk.Mindent elmagyarázott és mondta,hogy ez nem fájdalmas beavatkozás,mert ő az előadásokon saját magán szokta bemutatni a műveletet.A baba csak azért sír,mert határozottan lefogják.Sajnos én nem voltam elég bátor ahhoz,hogy végig nézzem,így kimentem.Párom és anyám bent maradt.Kb 10 másodperc volt az egész.Akkor bementem és magamhoz öleltem a babócát.Már nem sírt,csak hüppögött kicsit.A vizsgálóból pedig nem szűrődnek ki a hangok.A folyosón épp elég zaj van ahhoz.:)Utána pici vér távozott a szeméből,de ez természetes,nem kell megijedni.A doki megadta a mobil számát,hogy hívjam fel 3 nap múlva,hogy van-e javulás.Az átmosás utáni nap már el is múltak a tünetek,azóta is minden ok.
Jobbulást kívánok a babádnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!