A madártejet egyfolytában lehet enni?
Figyelt kérdés
És a többi tejserkentő ételt-italt (tökfőzelék, tejbegríz, ananászlé, stb.)? Vagy hozzászokik a szervezetem, és nem lesz hatásos egy idő után?2008. okt. 20. 13:35
1/3 anonim válasza:
Hogy a madártej és a tejbegírz tejserkentő? Erről még nem hallottam...
De arról igen, hogy szoptatás alatt nem lehet fél liter tejnél többet inni egy nap, mert bántja a baba hasát. És mindkettő igen tejes...
És a rostost sem javasolják (ananászlé) szintén ezért.
Inkább igyál néha sört, de a legjobb tejserkentő a sok szoptatás!!
2/3 anonim válasza:
A madártej jó hatású lehet,csak valóban a tej mennyiségével vigyázz,kísérletezd ki bírja-e a babád,az enyémnek fájta hasa tőle.
3/3 anonim válasza:
Azt olvastam(talán a terhességről szóló könyvemben),h a madártej azon kívül,h üres kalóriákat tartalmaz(és finom!)másra nem jó.Tehát nem igaz,h tejserkentő.Inkább leveseket egyél,szoptatós teát igyál.De van akinél sajnos ez sem segít.5 hós baba anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!