Különleges vagy inkább hagyományos név pártiak vagytok?
Szeretem a különlegesebb, ritkább neveket, de inkább a női nevek közül. Viszont fiaim vannak. Így lettek Krisztián és Alexander, nem túl ritka, de szerintem nem is elcsépelt nevek, nekünk tetszenek. Nagyon hagyományosat (pl István, Zoltán, Géza) nem adtunk volna, de nagyon népszerűt (Bence, Bálint, Levente, stb), vagy nagyon extrémet/különlegesnek gondoltat se (pl. Belián, Larion, Brájen és hasonlók).
Van pár ritka ferfinev, ami nekem nagyon tetszik, mint pl az Ábrahám, de azt meg a férjem szavazta le.
Ha lett volna lány is, ritkább nevet kapott volna, valahogy a lány nevek között sokkal több szép név van :)
Azzal nem foglalkoztunk, hogy különleges-e, vagy hagyományos, hanem azzal, hogy tetszik-e.
Egyébként pont egy olyan tetszett, ami ritka, még nem is hallott róla a családunk meg sokan nem. De azóta már találkoztam két ugyanilyen nevű huszonévessel. Meg amikor született a babánk, pont aznap ment haza egy másik ugyanilyen nevű baba.
Lány nevekből nekem a kedvenceim: Júlia, Léna, Hajnal, Száva.
Hagyománys, de szép.
Olívia (nekem ez a legszebb), Emília, Bianka, fiúnak, Gergely, Barnabás - eddig. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!