Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csinaljak, hogy ne legyek...

Mit csinaljak, hogy ne legyek faradt?

Figyelt kérdés
3 honapos a babam. Tegnap ejjel 3x kelt, amugy egyszer szokott. Nem ra panaszkodok! Nagyon jo gyerek! Nappal semmi baj nincs vele, ejszaka is csak 10 percet vagyok fenn. Van amikor 7, van amikor 8 oratol alszik 2-ig, fel 4-ig, mikor, hogy. Engem visel meg, hogy meg kell szakitanom az alvasomat egyszer v ketszer, haromszor. Most is itt ulok, a telefon nyomkodasa is nagy teher. Egy ejszakai alvassal nem vagyok kisegitve, tehat az se jo, ha anya vigyaz ra es en alszok a regi szobamba. Parom sokat dolgozik, o nagy ritkan tud csak kelni. Az volna a jo, ha folyamatosan ataludnank az ejszakat, de ugy nez ki, egyelore ez offos.. itthon probalok nappal pihenni, mikor a baba, de ma is aludt 7-tol 8.40-ig az a 1.5 ora semmi,nem tudok elaludni. Szedek vasat, calciumot, magneziumpt, kavezok. Nagyon nagyon ritkan megiszok egy pohar sort, mert a komlo, ilyesmi erot ad, de nem fogok mindig azt inni. Energiaital nem hat, kavet csak az ize miatt iszom. Kikapcsolodni havi egyszer szoktunk. Ti hogyan szuntetitek meg magatokon a fardtsagot?? Ismetlem, nem a baba hibaja, az enyem.
2017. aug. 30. 13:16
 1/9 A kérdező kommentje:
Nem szoptatok.
2017. aug. 30. 13:18
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos sehogy. Vagy alszol amikor a baba, vagy ilyen fáradt leszel amíg át nem alussza az éjszakát. Minden rossz szándék nélkül mondom, de ha az enyém így aludt volna, én összetettem volna a két kezem. :)
2017. aug. 30. 13:24
 3/9 A kérdező kommentje:
En mondtam, hogy nem ot hibaztatom, tudom, hogy szerencses vagyok. Es nem mindig vagyok ilyen faradt, ezek ilyen holtpontok..neha ram tor, utana megint jol birom.
2017. aug. 30. 13:33
 4/9 anonim ***** válasza:
Sajnos ez ilyen, sehogy. Én is állandóan fáradt vagyok, a fiam 1 éves és még most is van hogy 3x kel éjjel. Egyszer csak jobb lesz..
2017. aug. 30. 14:01
 5/9 A kérdező kommentje:
Neha tele vagyok energiaval, a vilagot meg tudnam valtani. De neha az is nehezemre esik, hogy felalljak. Tegnap olyan faradt voltam, hogy en is segitseggel aludtam el, mint a kisbabak. 7tol 10.30-ig takaritottam, betettem egy filmet, elalszok, kel a kisbabam..hat de jo. Megint elalszok, 3-kor felkelt, mert kitakarta magat. 4-kor ehes volt. 6 utan a nap elso sugaraira ebredt. Parom megcsinalta a tapszert, mikor hazaert, megetette, de utana en voltam vele, mert ment tulorazni. Most megint nem vagyok faradt, de az elobb..
2017. aug. 30. 14:19
 6/9 A kérdező kommentje:
Maskor mikor egyszer kel, akkor is megkerdezem magamtol, hogy hol vagyok, miert kell felkelni. Tudom, hogy a legtobb anya ilyenkor ugrik, de nekem elso dolgom a hideg vizes arcmosas, hiaba sir a lanyom mert full komas vagyok.
2017. aug. 30. 14:21
 7/9 anonim ***** válasza:

Na, es ha majd jon a foga! Imadkozz, hogy ne viselje meg!

Mert akkor nem 10 percig leszel fent 2-3 alkalommal!:((

Kivanom a legjobbakat;)

2017. aug. 30. 14:31
 8/9 A kérdező kommentje:
Koszonom
2017. aug. 30. 14:59
 9/9 anonim ***** válasza:
Eleinte nekem is is ilyen volt a kisfiam, kb. 4,5 hótól kezdte a gyakoribb ébredéseket, 6 hónaposan, mielőtt az első foga kijött 10 éjszaka horror volt, kb. 20-szor fent volt, és utána kb. 11 hónapos koráig is átlag min. 5 ébredés volt. Olyan is, hogy éjjel fent volt 2 órát. Majdnem 1 éves volt, amikor elkezdett 8 órát egyben aludni, de akkor meg fél 5 körül végleg felkelt, most 13 hónapos múlt, kb. 3 hete alszik az 5 órai tápszerivás után vissza 7-fél 8-ig. Én mindig lefeküdtem vele, pedig csomószor még rosszabb volt utána, de máshogy nem tudtam volna aludni. Mindig az tartotta bennem a lelket, hogy semmi sem állandó, csak a változás a biztos. Nehéz, csak túl kell élni!Kitartás!
2017. aug. 30. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!