Hogy tanitsam meg aludni?

Kedves elso valaszolo. Bunko vagy..
Kedves kerdezo.
Egy kisbaba, aki faradt, el tud aludni. Figyelni kell a jeleket, mikor faradt es akkor letenni a kisagyaba. Sok kisbaba tulporog, mert a szulo nem veszi eszre a jeleket. En nem altatom a kisbabamat, inkabb kifarasztom: jo levego (az orszag masodik legjobb levegoju telepulesen lakunk), sok seta, torna, masszazs. Ma hallgttunk relax zenet, veletlenul talaltam a neten. Husz perces volt, bealudt ra. Babakocsiban sokat alszik, pihenoszekeben inkabb elvan, ha faradt, atrakom a kisagyaba.
Nincs olyan, hogy elkapatas. Te vagy az edesanyja, igenyli a szeretetedet. Azert van olben, mert ugy kozelebb erzi magahoz a Testedet, ahol volt 9 honapig. A legtobb baba szeret nezelodni is az edesanya karjaban.
En sok mindenben eleg kovetkezetes vagyok. Vallom, hogy vannak dolgok, amikhez lehet szoktatni a babakat, vannak, amihez nem.
A Te babad ilyen. Mikor elkezd kuszni, jobb lesz!
Nem mondom, hogy hagyd sirni, de elmondom, en hogyan szoktattam a kisagyaba: letettem, cumi, villany lekapcs, sirt. Bementem, megsimogattam az arcat, cumi, sirt. Harmadik alkalommal magatol elaludt. Az elso par nap jarkalos volt, de a tobbi nem. Most 3 honapos, magatol elalszik sotetedes utan sotetben. Ejszaka 4-kor kel, bemegyek, megetetem, cumi, kijovok a szobabol. Alszik.
Nem csalodik sose bennunk. Nem hagytuk sirni se, de mi igy szoktattuk at a kisagyaba. Es nem rendult meg a bizalma Bennunk.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!