Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy tanitsam meg aludni?

Hogy tanitsam meg aludni?

Figyelt kérdés
7 hetes a lányom, és elég keveset alszik. Eves után nagyon nyűgös, nem akar aludni, nagyon sokára sikerül ölben altatni, de ha leteszem, általában fel is ébred. Mikor ébren van, akkor is ölben szeret lenni mindig, ha leteszem, akkor sír. Mit tehetek?

2017. aug. 30. 10:54
 1/5 anonim ***** válasza:
28%
az a baj hogy elkaptattad...
2017. aug. 30. 11:19
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én töltöttem le tabletre porszívó hangot és azzal elfogadhatóan alszik. 8 hetes kislány. Ha a kiságyban nincs el mózesbe teszem; azt jobban szereti. Tologatom amíg elalszik ha kell, ha már mélyen alszik abbahagyom de ilyenkor max fél órát alszik.
2017. aug. 30. 11:38
 3/5 anonim ***** válasza:
36%

Kedves elso valaszolo. Bunko vagy..

Kedves kerdezo.

Egy kisbaba, aki faradt, el tud aludni. Figyelni kell a jeleket, mikor faradt es akkor letenni a kisagyaba. Sok kisbaba tulporog, mert a szulo nem veszi eszre a jeleket. En nem altatom a kisbabamat, inkabb kifarasztom: jo levego (az orszag masodik legjobb levegoju telepulesen lakunk), sok seta, torna, masszazs. Ma hallgttunk relax zenet, veletlenul talaltam a neten. Husz perces volt, bealudt ra. Babakocsiban sokat alszik, pihenoszekeben inkabb elvan, ha faradt, atrakom a kisagyaba.

Nincs olyan, hogy elkapatas. Te vagy az edesanyja, igenyli a szeretetedet. Azert van olben, mert ugy kozelebb erzi magahoz a Testedet, ahol volt 9 honapig. A legtobb baba szeret nezelodni is az edesanya karjaban.

En sok mindenben eleg kovetkezetes vagyok. Vallom, hogy vannak dolgok, amikhez lehet szoktatni a babakat, vannak, amihez nem.

A Te babad ilyen. Mikor elkezd kuszni, jobb lesz!

Nem mondom, hogy hagyd sirni, de elmondom, en hogyan szoktattam a kisagyaba: letettem, cumi, villany lekapcs, sirt. Bementem, megsimogattam az arcat, cumi, sirt. Harmadik alkalommal magatol elaludt. Az elso par nap jarkalos volt, de a tobbi nem. Most 3 honapos, magatol elalszik sotetedes utan sotetben. Ejszaka 4-kor kel, bemegyek, megetetem, cumi, kijovok a szobabol. Alszik.

Nem csalodik sose bennunk. Nem hagytuk sirni se, de mi igy szoktattuk at a kisagyaba. Es nem rendult meg a bizalma Bennunk.

2017. aug. 30. 16:34
 4/5 anonim ***** válasza:
Az én babám sose aludt el csak úgy a kiságyban. Ő ilyen. A nagy jó alvó volt már piciként is. Neki a cumi elég volt, azzal egyedül szépen elaludt és órákig aludt mindenféle hókuszpók nélkül. A kicsivel meg csak pislogtunk, hogy mi a fene.. ha túlfárad akkor már sír is és szinte lehetetlenség elaludni, de ha jókor teszem le, akkor se elég a cumi.
2017. aug. 30. 20:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Amúgy 2-es voltam
2017. aug. 30. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!