Ha egy gyerek egyik nagyszülője cigány, ki jöhet rajta?
Az apai nagyanyja az, de rajta sem látszik, csak annyi, hogy fekete a haja. Nagyon szép asszony, ő sem az a tipikus roma, arcra sem.
A férjemről se mondaná meg senki, én sem tudtam nagyon sokáig. Világos barna haja van, a tesója pedig vörös.
Annyira meg sem fordult ez a fejemben, de anyám ijeszteget. Én is teljesen a nagyanyámra ütöttem, arcra a hasonmása vagyok. Tanultam genetikát, de nem tudom kiszámolni.
Mondjuk engem az sem érdekelne, ha meglátszik rajta :) Fiam lesz.

Igen, én azt tapasztaltam.
Van két testvérpár ismerősöm, akiknek az egyik nagyszülőle az. Egyik helyen a nagymama, másik helyen a nagypapa. Ha jól tudom, a nagymamán nem látszott a dolog, csak most, hogy idősebb. A másik családban a nagypapán pedig igen. Mind a négy ismerősömön meglátszik. Nem rí le róluk, az igaz, de észre lehet simán venni.
Ez persze nem garantálja, hogy nálatok is látszani fog, ki tudná azt megmondani? Az esély megvan rá.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!