Van olyan, hogy hiába sok a tejcsi, mégsem elég tápláló a babának?
Nincs, regi tevhit, anno azt szoktak erre mondani hogy hig a teje valakinek. Akkor jön elö a tema amikor a baba nem "megfelelöen" hizik. Ami szinten ostobasag. Engem is ezzel paraztattak, de en ellentetben sajnos jo nehany anyukaval annyira ragasztkodtam a szoptatashoz, hogy nem hagytam magam, igaz 2 hetig nagyon keveset hizott a baba, de utana mindent bepotolt, es az alatt a 2 het nem hizas alatt jo sokat nött:D
Minden anyuka megfelelö összetetelü tejet termel a babajanak.
Én voltam az első válaszoló ! Szóval azt nem értem kedves értetlenkedő ,hogy miért nem csak a kérdésre felelsz ?
Sajnos ideje előtt egy bizonyos gyógyszer miatt abba kellett hagynom a szoptatást ,ami hidd el rendesen megviselt ! Igazából a következő éjjel volt furcsa a dolog amikor végigaludta az éjszakát ! Szóval van olyan ,hogy NEM tápláló az anyatej ! Vita lezárva !
Én voltam az első válaszoló ! Szóval azt nem értem kedves értetlenkedő ,hogy miért nem csak a kérdésre felelsz ?
Sajnos ideje előtt egy bizonyos gyógyszer miatt abba kellett hagynom a szoptatást ,ami hidd el rendesen megviselt ! Igazából a következő éjjel volt furcsa a dolog amikor végigaludta az éjszakát ! Szóval van olyan ,hogy NEM tápláló az anyatej ! Vita lezárva !
Azt hiszem jol fogalmaztal elöször ertetlenkedtem es nem vitaztam!!! De igy mar ertem, hogy gyogyszer miatt kellett abbahagynod a szoptatast. Sajnallak elhiszem, hogy rossz lehetett. De ettöl meg ugyanugy tartom a velemenyemet rossz tej vagy nem eleg taplalo olyan nincs. Persze egy normalisan taplalkozo anyukanal, mert aki keveset iszik es nem eszik semmit annak mitöl is lenne teje?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!