Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mondanátok Nekem hizlaló,...

Mondanátok Nekem hizlaló, tápláló ebédre valókat 10-11 hónapos babának? Sajnos soványka és kellene picit híznia!

Figyelt kérdés
2011. jan. 24. 11:05
 1/4 anonim ***** válasza:

Én egyszer azt olvastam, hogy az ilyen babáknak nasit kell adni. Nem tudom, hogy helyes e, de ezt írták.

Szerintem próbálj neki vmi desszertet is adni ebéd után. Amit szeret...

2011. jan. 24. 11:20
 2/4 anonim ***** válasza:
A nasit lehetne babapuding. Ha már bevezettétek ezeket a dolgokat. Az én lányom az epres babajoghurtot imádja!
2011. jan. 24. 11:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem a védőnő azt tanácsolta, hogy a főzelékébe tegyek tápszert. De a gyümölcséhez is teheted, vagy a joghurtba, ha csinálsz túrókrémet, akkor abba is teheted.
2011. jan. 26. 14:25
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem is azt mondták, hogy a főzelékbe tegyek tápszert.

Egyébként a gyümölcsbe szoktam babakekszet tenni, így táplálóbb. (vagy babapiskótával, háztartási keksszel - ha adtál már neki )

2011. jan. 26. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!