Duck Tv-n Ufó? Nektek mi a véleményetek?
Van egy 11 hónapos kislányom. Minap leültem vele nézni a Duck Tv-t. Rendesen felháborodtam. Nem tudom kinek mi a véleménye erről, de szerintem piciknek való tv műsorban ne szerepeljenek csésze aljak és ufók. Ha később rákérdez, hogy:
-Anya! Az mi ott? Mit válaszolok erre?
Ez az én véleményem. Kíváncsi lennék,ti mit válaszolnátok erre?
"mindenkinek szíve joga ,hogy hogyan neveli a gyerkőcét"
Ezen reakció alapján szerintem te is ki tudod találni, hogy mit mondj a gyereknek.
Egy csomó jó komment érkezett, te viszont kitartasz amellett, hogy csészealjaknak és földönkívülieknek nincs helye egy mesében.
Van lehetőség más mesét is nézni. Az idézett sor alapján nem fogadtad el a jó tanácsokat. Sajnálom.
Az egy olyan kis lény, aki nagyon nagyon messze él a csillagok a között.
Pont egyenértékű a sárkánnyal, tündérrel, boszorkánnyal, Istennel számomra.
Szépen megmondom mit gondolnak általában róla, ha majd nagyobb lesz és többet kérdez, válaszolok a saját látásmódom szerint.
Pl: látott már valaki ufót? Nem hiszem. Páran állítják, de én nem hiszek nekik, a felnőttek sokszor tévedhetnek.
Hogy néz ki?
Mivel még senki sem tudta bizonyítani, hogy látott, mindig máshogy ábrázolják őket.
Szerinted léteznek?
Szerintem léteznek, nem biztos, hogy aranyosak, lehet, hogy icurkapicurkák, de nem tudom elképzelni, hogy a következő 100 évben beléjük botlunk.
Kosz a lepontozast :)
Szerintem akkor is sokkal fontosabb a sajat gyerekunkkel valo foglalkozas mintsemhogy tvt nezzen akar tetszik a kerdezonek akar nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!