Duck Tv-n Ufó? Nektek mi a véleményetek?
Van egy 11 hónapos kislányom. Minap leültem vele nézni a Duck Tv-t. Rendesen felháborodtam. Nem tudom kinek mi a véleménye erről, de szerintem piciknek való tv műsorban ne szerepeljenek csésze aljak és ufók. Ha később rákérdez, hogy:
-Anya! Az mi ott? Mit válaszolok erre?
Ez az én véleményem. Kíváncsi lennék,ti mit válaszolnátok erre?
Ne nézesd szegény gyerekkel a duck tv-t. Komolyan mondom, ez egy fél éves gyerek értelmi meg felfogási szintjét nem üti meg.
Valamelyik mesében ami ott megy, rajzolt/ animált háttérben egy életszerű (mintha netes képről kivágott), nem rajzolt babafej lebeg és megérint tárgyakat. Nézzetek Mazsola és Tádét, vagy Kalandra fel!-t, lehet, hogy még nem érti meg, de felesleges egy 11 hónapos gyereket egy kismacskák felfogóképességére alapuló csatornával büntetni :(
Lehet kicsit erős volt a komment, de ne hatagudj, tényleg csak a jószándék vezérel, milyen frusztrált nemzedék születik abból, ha a mesék reklámjában besétál egy kacsa, tripla hátraszaltót nyom, és kisétál? Amikor kapcsolgatom a tv-t, és belebotlok a duck tv-be, mindig elszörnyedek, hogy ne már, ennyire azért nincsenek alacsony szinten a gyerekek.
Mondom ezt úgy, hogy nem 40-50-es, minden újat elutasító begyöpösödött nethuszár vagyok, aki szerint csak a régi mesék jók a gyerekeknek, mert a többi ilyen-olyan dologból kifolyólag hülyeség, hanem egy 17 éves lány.
Nem ellened írtam kedves kérdező, ne értsd félre, de szerintem ez a csatorna nem gyerekeknek készült. Unokahúgom is már ilyen pici korában rendes meséket nézett, és nagyon szerette őket. :)
A duck tv nem gyerekeknek van, hanem betépett drogosoknak szerintem.
Egyébként semmi gond az ürlényekkel, rengeteg mesében vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!