Mit gondoltok a következő nevparosoktol? Melyiket valasztanad?
Kislanyunk lesz, es nem jutunk dűlőre. Ezek maradtak a listan:
Tifani Fanni
Anna Nenszi
Kiara Kamilla
Szonja Szófia
Szofia vagy Kamilla.
A tobbi unalmas vagy romas es borzaszto.
Ezek párban rémesek, és nem csak azét, mert a nevek nagy része önmagában ronda.
Képzeld el, amint a 28 éves lányod bemutatkozik valakinek:
X TiFani Fani vagyok.
Y Anna Nenszi
Z Kiara Kamilla
W Szonja Szófia
Az első kettő halálosan nevetséges, kínos névpáros: semmi értelme valakinek ugyanazt a 2 két nevet adni.
A harmadik csak ronda, főleg ez a Kiara.
A negyedik pedig erőltetett és csúnya párost alkot.
Ezek közül ami jól hangzik:
Kamilla Szófia
Szófia Kamilla
Anna Szófia
Kamilla Szonja
Sajnálom, de az általad felsorolt párosok nevetségesen, és azt kell mondjam, hogy szánalmasan és underclass módon hangzanak. Pillanatokon belül lejön belőle a szülők iskolai végzettsége, származási helye, anyagi helyzete és lakóhelye.
Nem értem miert problema ha a ket név "tulajdonképpen ugyan az" .... nincs erre semmilyen szabály hogy nem lehet igy adni :P
De a velemenyeket elfogadom, bar kicsit pozitivabb visszajelzesre számítottam.
Fölösleges a két név, úgysem fogja használni.
Ezek közül az Annát vagy a Kamillát választanám, de csak egyet. Vagy esetleg a Szófiát, de Zsófiaként jobban tetszik.
Nem az baj hogy a két név ugyan az hanem hogy röhejes és borzasztó együtt. Ne akarj már kiszúrni szerencsétlen gyerekkel, nem attól lesz különleges hogy a fél iskola rajta röhög. Van annyi szép, különlegesebb név ha már mindenáron olyat akartok.
Ennyi erővel lehetne Dzsúlia Júlia is. A ti dolgotok hogy olyan nevet válasszatok, amit nem szégyell használni majd. Gondolj bele hogy ha most ennyi negatív vélemény született, később se lesz másként, csak az már a kislányod önbizalmát fogja megtépázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!