Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit gondoltok a következő...

Mit gondoltok a következő nevparosoktol? Melyiket valasztanad?

Figyelt kérdés

Kislanyunk lesz, es nem jutunk dűlőre. Ezek maradtak a listan:

Tifani Fanni

Anna Nenszi

Kiara Kamilla

Szonja Szófia

2017. aug. 23. 21:53
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
86%

Szofia vagy Kamilla.

A tobbi unalmas vagy romas es borzaszto.

2017. aug. 24. 07:30
 12/20 anonim ***** válasza:
92%

Ezek párban rémesek, és nem csak azét, mert a nevek nagy része önmagában ronda.

Képzeld el, amint a 28 éves lányod bemutatkozik valakinek:

X TiFani Fani vagyok.

Y Anna Nenszi

Z Kiara Kamilla

W Szonja Szófia

Az első kettő halálosan nevetséges, kínos névpáros: semmi értelme valakinek ugyanazt a 2 két nevet adni.

A harmadik csak ronda, főleg ez a Kiara.

A negyedik pedig erőltetett és csúnya párost alkot.

Ezek közül ami jól hangzik:

Kamilla Szófia

Szófia Kamilla

Anna Szófia

Kamilla Szonja

Sajnálom, de az általad felsorolt párosok nevetségesen, és azt kell mondjam, hogy szánalmasan és underclass módon hangzanak. Pillanatokon belül lejön belőle a szülők iskolai végzettsége, származási helye, anyagi helyzete és lakóhelye.

2017. aug. 24. 10:30
 13/20 anonim ***** válasza:
Teljesen egyetértek a 12-es válaszolóval, ilyen nevekkel, pláne a Nenszi meg a Tifani, nem is kell látni az embert ahhoz, hogy előítéletet szüljön. Ha nem ahhoz a társadalmi réteghez tartoztok, légyszi ne csessz ki a gyerekeddel ennyire.
2017. aug. 24. 10:49
 14/20 A kérdező kommentje:
Ha ot majd a Nenszi vagy Tifani vagy Kiara zavarja akkor nemes egyszerusggel csak elhagyja :)
2017. aug. 24. 12:04
 15/20 anonim ***** válasza:
Igen, nemes egyszerűséggel elhagyja, amint megkeserítik a gyerekkorát a csúfolódások és az előítéletek. Mond hogy troll vagy, felelősen gondolkodó szülő nem röhögteti ki szánt szándékkal a gyerekeit.
2017. aug. 24. 15:07
 16/20 anonim ***** válasza:
De szerintem ne aprózd el, legyen Tifani Fáni, vagy Orália Kandida-így tuti sikert érnétek el a gyerek megalázásában.
2017. aug. 24. 15:11
 17/20 A kérdező kommentje:

Nem értem miert problema ha a ket név "tulajdonképpen ugyan az" .... nincs erre semmilyen szabály hogy nem lehet igy adni :P

De a velemenyeket elfogadom, bar kicsit pozitivabb visszajelzesre számítottam.

2017. aug. 24. 23:18
 18/20 anonim ***** válasza:

Fölösleges a két név, úgysem fogja használni.

Ezek közül az Annát vagy a Kamillát választanám, de csak egyet. Vagy esetleg a Szófiát, de Zsófiaként jobban tetszik.

2017. aug. 25. 11:13
 19/20 A kérdező kommentje:
Mindenképp két nevet adunk. Nekem is es paromnak is ket neve van. Nekem nagyon jól jött mikor bekerultem a gimibe es le tudtam a "névváltással" zárni egy igen rossz korszakomat:)
2017. aug. 25. 11:46
 20/20 anonim ***** válasza:

Nem az baj hogy a két név ugyan az hanem hogy röhejes és borzasztó együtt. Ne akarj már kiszúrni szerencsétlen gyerekkel, nem attól lesz különleges hogy a fél iskola rajta röhög. Van annyi szép, különlegesebb név ha már mindenáron olyat akartok.

Ennyi erővel lehetne Dzsúlia Júlia is. A ti dolgotok hogy olyan nevet válasszatok, amit nem szégyell használni majd. Gondolj bele hogy ha most ennyi negatív vélemény született, később se lesz másként, csak az már a kislányod önbizalmát fogja megtépázni.

2017. aug. 25. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!