Melyiket választanád? Nem tudok dönteni.
2014. márc. 3. 11:32
4/10 anonim válasza:
Babymoov. Van benne műanyag rekesz a használt pelusnak és büfis rucinak. És a fazonja is jobban tetszik.
5/10 anonim válasza:
szimplán kinézetre jobban tetszik az első.
Csak nem értem minek ilyen, szerintem felesleges kiadás, egy szimpla táska helyettesítheti, ami fele ennyibe kerül, ennek megkérik az árát mondván baba cucc. Ha már vennék biztos, hogy használtan, és nem azért mert nincs rá pénzem, hanem mert pofátlanságnak tartom ennyit elkérni érte.
7/10 A kérdező kommentje:
3 hónapos a kisfiam és a márkás szettes babakocsihoz való pelenkázótáska rettentő gagyi. Akárhogy vigyáztam rá, elkezdett szakadni a belső pvc anyag. Még minimum 2 babát szeretnénk, ezért ki lesz használva. Borsos ára van az tény, de jobban járok vele mint háromszor venni 3-4 ezerért, ami 2 hét után szakad.
2014. márc. 3. 12:20
8/10 anonim válasza:
A MAM-ra nincs odaírva, mekkora. Azért a méret nagyon is fontos.
Egyébként inkább a Babymoov, úgy tűnik több hely van benne pakolni.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó! :-)
Meg mindenkinek a hasznos válaszokat!
2014. márc. 3. 17:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!