Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Megfázott a babám és este...

Megfázott a babám és este vettem észre. Hogyan segítsek neki?

Figyelt kérdés
Szegénykém azóta óránként kel egyébként végigalussza a z éjszakát. Reggel irány az orvos, de addig mit tehetnék? Folyik az orra nagyon...orrszívónk nincs sajnos...
2008. okt. 20. 01:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Csinálj egy kamillás sós oldatot,cseppents neki a kis orrába!Megnyugtatja és segit neki!Megindul neki jobban majd de kifolyik majdnem egyszerre!Egyéb okosat nem tudok mondani hirtelen!Jobbulást nektek,gyógyulgassatok!
2008. okt. 20. 01:11
 2/12 anonim ***** válasza:
ha nincs orrszivod akkor pedig egy fél literes üveget vágj félbe a nagyobbik nyilást ragaszd le gézzel,erösitsd a porszivó csövét a kissebik nyiláshoz leukoplasttal rögzitsd,ki tudod azzal is szivni az orrát!Sok szerencsét!Elsö válaszoló voltam
2008. okt. 20. 01:15
 3/12 A kérdező kommentje:
köszi..ez a 2. megoldás kissé fura...
2008. okt. 20. 01:20
 4/12 anonim ***** válasza:
0%
Akkor várj reggelig!Nem fura hanem az egyik az házipatika a másik meg leleményesség!!Gondolod az orrszivót nem a porszivóra kell csatlakoztatni??Vagy azt gondolod hogy azzal a kis pumpással eredményt érsz el??Tévedsz!Élmatlan éjszakát!:S
2008. okt. 20. 01:25
 5/12 anonim ***** válasza:
Csak remélni tudom hogy nem csináltad meg azt amit a második levélíro javasolt. Amit a gyógyszertárban vásárolsz orszívó porszívót az eleve úgy van kialakítva hogy legyengíti a porszívót. Porszívó sgítségével, de nem a porszívó erelyével szívja le a kis nóziját. Remélem már jobban vagytok ha legközelebb ilyen lesz az én javaslatom hogy az anyatejből cseppes neki egy pár cseppet az orába az is segít. És mindenképp szerezz be egy orszívót, van elemes változat ami nem hangos, kicsit drága, de nagyon jó. Gyógyulást a picinek.
2008. okt. 20. 12:05
 6/12 anonim ***** válasza:
47%
Az második levélíró kissé bunkó volt nem?
2008. okt. 20. 12:07
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem nem volt buta!Csak tapasztalt!És a mostani porszivók már általában állirható erösséggel szivnak ugyhogy a gyerek agya bent marad nem kell aggódni!Az ügyeleten nekünk ugyanezt ajánlották,ameddig nem lesz reggel és nincs más megoldás!És szerintem ne ird le senki jellemét azért mert szerinted nem volt hasznos a válasza!Ezzel csak magadat jellemzed,amit mki lát,csak te azt hiszed hogy nem!
2008. okt. 20. 12:19
 8/12 anonim ***** válasza:
47%
Nem a tanácsával volt gondom hanem a másik írásával amiben álmatlan éjszakát kivánt a kérdezőnek csak azért mert azt írta hogy fura a tanácsa.
2008. okt. 20. 12:24
 9/12 anonim ***** válasza:
43%
Nem buta, hanem bunkó. Ezt írta és sztem is bunkó volt tőle, hogy álmatlan éjszakát kíván...egyáltalán, hogy lehet ilyen gonosz, hogy egy picinek ezt kívánja?!? Remélem olvassa és elgondolkodik rajta...
2008. okt. 20. 13:24
 10/12 anonim ***** válasza:
Az anyuka meg felelötlen hogy semmit nem próbál csinálni!Sajnos ugy valóban álmatlan éjszakája lesz a picurkának ha nem tesz vagy nem probál semmit!Ha nem tetszik esetleg a megoldás vagy sajnálja a picit a módszertöl akkor kérjen telefonon tanácsot az ügyeleten!Ezt a bunkózós szöveget meg kerüljük már mert akármilyen bunkó volt a válaszoló ö senkit nem sértett meg csupán leirta a tényeket!Vitázni meg csak azzal lehet aki van legalább olyan intelligens mint mi!Szóval attól hogy valami nem tetszik,attól még semmi jogunk nincs hozzá hogy bárkit is megbántsunk!Ö se tette csak véleményt irt!
2008. okt. 20. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!