Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mivel segítsek neki? 5hós...

Mivel segítsek neki? 5hós babám megfázott.

Figyelt kérdés
szörcsög de hiába szívom neki nem az igazi. Amikor lefekszik aludni bedugul az orra és alíg kap levegőt. Mit csináljak hogy hamarább kimásszon belőle ??? Mert 10én oltás lenne.
2008. dec. 4. 13:52
 1/4 anonim ***** válasza:

Hidegpárásító..kis sót a vízbe, nekünk nagyo jó volt.Mnet éjjel nappal.

Meg nem tudom miket esztek már...több gyümi.

2008. dec. 4. 13:57
 2/4 anonim ***** válasza:
Nalunk is ez a gond.Az orrdugulas.Szivom en is de ami segit meg az a desztilalt viz,az orraba kell csepegtetni,vagy lehet erre a celra venni cseppet ami feloldja az orraban levo dolgot..utana meg konnyen ki is jon.A neve ennek a csepegtetonek isophy serium.dirrekt bebiknek van,ezt hasznalom a ket hetes babamnak es bevalt.Mulasztani teljesen a hulest az ido mulasztja szerintem..
2008. dec. 4. 13:59
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

szia, az enyém 2 és fél hónapos. mi is pont most vagyunk megfázva. Én C-vitamint adok neki, meg homeos bogyót. 1 dl vízben feloldok fél fiola oscillococciniumot és abból iszik kb óránként. Ha pár kortyot csak az sem baj. Szívom az orrát amint hallom, h szörcsög. Előtte pár csepp anyatej az fellazítja, pár perc után kiszívom. Lehet gyermekorcseppet is használni, de ne sűrűn. Én csak reggel este használok 1-1 cseppet. Hétfő óta beteg és már jön ki belőle.

Ja és lehet infralámpázni 2 percet, de CSAK ha ALSZIK!

és még én tettem a párologtatóba eukaliptust is.

Kinga

2008. dec. 4. 14:00
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Sok jó tanács érkezett, én még a Baby Luuf balzsamot ajánlanám, nekünk az segÍtett nagyon, kidugÍtotta az orrocskáját teljesen, Így nyugodtan tudott aludni.
2008. dec. 4. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!