Miért rángatja a fejét evés közben? Kisfiam 2 hónapos. Tápszeres. Eddig semmi gond nem volt, szépen evett. Most néhány napja viszont alig bírom megetetni. Össze-vissza rángatja a fejét, szinte nem bírom követni a cumisüveggel. Miért csinálja ezt?
Figyelt kérdés
2017. aug. 23. 15:04
1/13 anonim válasza:
Azért, mert kisbaba, az enyém is csinálja, izgatott, hogy éppen enni kap, lányom annál inkább csinálja, minél éhesebb és véletlen a cumisüveget is kiüti a kezével a szájából annyira csapkod.
2/13 A kérdező kommentje:
1 hetes korában 90 mlt evett. Most kb. 60 at. Nem alszik csak fél órákat. Valami nincs rendben.
2017. aug. 23. 15:22
3/13 anonim válasza:
Akkor kérdezd inkább a dokit, de úgy veszem észre, hogy változnak a szokásaik, remélem nincs baja.
4/13 anonim válasza:
2 hos...meg honapokig, de lehet h evekig nem fogsz tudni kiigazodni az etkezesi szokasain. Igazabol mindegy is h miert csinalja, mindegyik ilyen egy idoben.
5/13 anonim válasza:
Nálam is sajnos teljesen ugyanez a probléma...étvágya is nsgyon változó, van h 60 ml-t eszik, van hogy 130-at. Tegnap óta pedig fel órákat alszik napközben... talan hasfájás?
5 hetes baba anyukája
6/13 A kérdező kommentje:
A hasa nem fáj, nem latom jelét. Valami más a gond. Rá kellene jönni. Milyen cumisüveget használtok?
2017. aug. 23. 18:45
7/13 anonim válasza:
Sziasztok. Nálunk ugyanez a helyzet. 2 hónapos, 1 hete vagy alig eszik,vagy úgy csapkodja a fejét hogy öröm követni. Eddig nagyon jó evő volt. Most viszont nem hízott semmit. Már próbáltam új tápszert adni,új cumisüveget venni,de semmi. Eddig MAM cumisüveg volt, Milumil tápszert evett. Nálatok?
8/13 A kérdező kommentje:
Mi is Mam cumisüveget használunk de próbáltam Tommy Tippet is. Nem eszik mohón nektek? Nekem sok levegőt nyel. Ja ès az alvás jelenleg katasztrófa.
2017. aug. 23. 21:38
9/13 anonim válasza:
Nem eszik mohón,inkább sehogy sem eszik 😕. Már mindenféle tápszert kipróbáltunk. De csak rángatja ide oda a fejét. A kéthónapos oltás után változott meg 😕. Addig iszonyat jó evő volt.
10/13 anonim válasza:
9-es vagyok
Mi avent cumiduveget használunk es milumil ha tapszert eszünk.
En arra gondolok h túl sűrűn etetem... 133 ml-t csinálok neki, es a tapszer doboza szerint 5 etetés javasolt tehát 3 ora helyett majdnem h 5 ora kell elteljen két etetés között. Este mar csak négy óránként ettünk akkor szépen ment.
Ma reggel meg nem evett. 4-kor evett utoljára de meg nem kéri a reggelit.
Meglátom ma mi lesz.... tegnap iszonyat hisztis volt, senki se bírt vele. Pedig szerezhetünk, játszottunk mindent csináltunk :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!