Egy hónapos kisbabám néhány napja sokat bukik, majdnem minden evés után, van, hogy közben is. Másnál is van ilyen? Mit tegyek ellene?
Szia!
Az enyém is sokat bukot pár napig, de aztán sokat büfiztettem, akár szopizás közben is leválasztottam és büfiztettem, és most már sokkal jobb. Most már csak úgy büfiztetem, hogy ha befejezte az egyik ciciből való szopizást, és miután ez megvolt, csak azután ehet a másik ciciből. A büfiztetés nagyon fontos. A másik meg, hogy kajcsi után egy kicsit tartsd úgy, hogy majdnem függőlegesen legyen a mellkasodon, az mindegy, hogy hason fekszik-e vagy háton, csak a bucija jóval magasabban legyen, mint a pocija. kb tíz perc, negyed óra elég, utána leteheted. De azt is csinálhatod, hogy megemeled a matracot a fejénél valamivel (csak ne a fejét emeld meg párnával mert belefullad) és akkor is magasabban lesz a feje a pocijánál, így a gravitáció segíthet a dolgon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!