Pelenkával kapcsolatban kérdezném: novemberben születő picinek milyen típusú pelenkát ajánlotok, milyen méretben és hány darabosat érdemes venni? NEMCSAK A SZÜLETÉSE UTÁN, HANEM AZUTÁN IS. Mit ajánlotok?
Nekünk a libero pelenkák váltak be. 1x vettem pampers pelenkát is, ami engem nem győzött meg. Alig vártam, hogy elfogyjon.
A liberot pedig 40-50%-os akcióban veszem mindig. Így nekem nagyon megéri. :)
Anno a fiamnál a DM saját márkás vált be piciként. Sosem használtunk 1-es méretet, már a kórházban is 2-est adtak rájuk (2950 grammal született). A 3-mas méret már nem volt jó a DM-ből, így Pampers active babyre váltottam. Majd a Liberora, mert nem bírtam a pampers szagát. 4est hordott utoljára a fiam, 20 hónaposan szoba- és ágytiszta lett, 10 kg volt ekkor.
A lányomnál is megpróbáltuk a DM-est, elajándékoztam, nem volt jó. Pamperst használtunk, de a szagát még mindig nem bírom, így maradtunk a liberonál. Próbáltam még a Lidl-s Toujours pelust is, 2 pelust használtam, elajándékoztam azt is, nem vált be. Úgyhogy nem próbálgattam azóta sem. 1-est nála sem vettem, 2-essel kezdtük, de abból sem sokat vettem, 3250 grammal született, 1 hónaposan már a 3-mas pelusra váltottunk. 1 éves múlt, 4est használ, de pl. libero bugyipelusból már 5-ös méretet veszek.
Próbálj meg beszerezni termékmintákat, kölcsönkérni ismerősöktől egy-két darabot, venni kétdarabos pelust(talán a rossmannban van) és mindezeket 2-es méretben. Egyesből meg vegyél Pampers Premium Caret. De csak kis csomagosat. Azzal nem lőhetsz nagyon mellé.
De mondok egy saját példát is. Fiam 12-13 kg. Olyan pelust használunk aminel talán 11 vagy 12kg az alsó határ és 20kg a felső határ. De nem hogy nagy, hanem kicsi. :D
A többi méretben jó volt, de ebben már a combjàt szorítja.....most nézelődök mire térhetnék át.
Na nem olvastam a másik kommented. Jó lesz az is amit vettél.
Ja én az 1-es pelusból 3db-ot használtam el. A fiam már a kórházban a 2-esben virított. :D Pedig nem extra nagy baba, 3800gramm volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!