Feleségem mindenképp az nagyija nevét akarja adni a lányunknak, de szerintem valakiröl elnevezni a gyereket merhaság. A csáladban több ilyen is volt és nem igazán sültek el jól. Hogy tudnám erről lebeszélni?
Utolsó előtti vagyok nálunk egyik a mamák
Anna, Márti es Júlianna sztem mind szép de egyiket se adnánk sem halott rokon nevét
Hasonló helyzetben voltunk a fiúnkkal.
Nekem nem tetszett a név amit a férjem választott ( nagyapja után)
És nem szerettünk volna 2 nevet sem.
De kompromisszumot kötöttünk. Mivel az ő gyereke is, ezért abban maradtunk, h választunk egy nevet ami mindkettőnknek tetszik, és 2. Névkéntként megkapja a papáét.
De ehez az kell h megtudjátok beszélni, és hajlandó legyen mindkét fél a kompromisszumra
Teljesen mindegy mi miatt, de ha az egyik fél NEM akarja, akkor nem szabad azt a nevet adni és kész!
Hogy tudnàd lebeszélni? Kategorikusan kijelented, hogy nem lesz az a neve, mert nem akarod. Ha nem érti meg akkor egy általa utált néven nevezd a gyereket meg az ismerősöknek. Akkor megérti, hogy ez olyan kérdés amiben nincs az hogy nem tetszik a másiknak és mégis úgy csinálom. Mondom mindezt anyukaként. Ha a páromnak nem tetszett egy általam választott név akkor lekerült a listáról és fordítva.
Koszi a lepontozast , akkor árulja el vki mi olyan fontos a kompromisszumon kivul..😂😂 de gáz ez komolyan...:D
9#
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!