Hozzataplalas? Mar harom hete eszik lassan. Ebedet valtottam ki nala
A rizs az nem gluten.
7 gabonas pepet szortam gyumolcspurebe.
Mennyi idős?
A gluténnel még várnék. Előbb többféle zöldség, gyümölcs. Három hét alatt biztosan nem sok mindent próbáltatok.
A babakeksz jó lesz erre, gyümölccsel uzsonnára, 1-2 hét múlva.
Mi 6 hete kezdtük az evést, ebéd és uzsonna van. Nincs még teljesen kiváltva, utána kéri még a szopcsit is, igaz, csak néhány kortyot, az íze kedvéért 😀
Inkább még találkozzon több mással is. Pl sütőtök, zeller, cékla (ez kifejezetten édes nekik!!!) stb. Ezeket még kombináld és akkor igen, jöhet a glutén.
Én is a gyümölcshöz kevertem. Én háztartási darált kekszet vettem amiben nincs tojás vagy tej származék. Többen babakekszet vesznek, vagy maguk sütik.
Én eleinte 1 teás kanálnyit kevertem az adagjához. Körülbelül három naponta kapta, aztán védőnői tanácsra heti 4-5 alkalommal is kapott így gyümölcsöt.
Emellett körülbelül 7 hónapos volt a fiam amikor elkezdtem neki natúr zabkását főzni (vízzel) és gyümölccsel turmixoltam. Ez jó laktató. Uzsonnára szokta kapni vagy tízóraira.
Koszonom :)
Tisztaban vagyok hogy a rizs nem az, csak hogy miket szoktatok kerni mivel. Ez erdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!