14-15 hónapos babádnak adsz a fagyi (d) ból?
Én 10 hónapos kislányomnak engedtem,hogy megnyalja,odaértettem picit a szájához. Nagyon örült neki,hogy kapott,egy-kettőt nyalt. Ha eszek,mindig adok neki picit. Én nem bírom elviselni,hogy kinézi a számból.
Szerintem nem kell azért ennyire burokba nevelni a csöppségeket,de ez az én véleményem volt csak.
Én adok, egyszerűen ordít érte, simán nyalja, sőt vasárnap megevett egy gombócot.
Nem lehet neki nem adni, pedig fenntartásaim vannak.
nem igazán amiatt, hogy hideg, hanem, hogy miből van.
(amúgy a gyerkorvos még fimanál mondta, hogy nagyon nagy melegben nem szabad nagyon hideget inni, de torok- gyulladást alapjában bektérium okozza és nem a hideg)
Tölcsért viszont nem szereti, nem is kell neki
Családilag szoktunk fagyizni menni, ráadásul a közelben nemrég nyílt egy nagyon jó cukrászda-fagyizó.
Ha itthon apárom és a nagyfiam fagysztott danoninot esznek (imádják, mind a ketten),akkor kicsi és ott toporog:-))
Akkor jó, nem parázok.
Egyszerűen imádja fagyit, nem fogok neki nem adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!