5 hónapos körül babádnak a tápszert milyen cumis üvegből adod? Mekkora lyukúval? Inkább Aventos érdekel!
Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszotokat!2011. szept. 23. 10:21
2/15 A kérdező kommentje:
köszi!
Én is abból adom de a 120 ml 1 óra alatt szívja ki.
pedig nem sűrű a tápszer!
2011. szept. 23. 10:25
3/15 anonim válasza:
Hajnalban Aventes 3-as lyukúval, hogy gyorsabban végezzen, nappal meg 2-es lyukúval. 180-at megissza kb 6 perc alatt.
4/15 anonim válasza:
Aventos 2-es lyukút használtunk, ő is órákig képes volt szürcsölni. Ekkor váltottunk cumisüveget, és akkor már sokkal könnyebben, gyorsabban evett.
5/15 A kérdező kommentje:
megkérdezhetem milyenre váltottatok?
ezen már én is gondolkodtam.
meg próbáltuk azt is amelyiken vonalak vannak. de ebből még öblöt a szájába meg mellé is az egyes vonalnál.
2011. szept. 23. 10:41
6/15 anonim válasza:
Tommee Tippees cumisüveget vettünk, lányomnak valahogy ez sokkal jobban bejött, nem volt vele olyan nehéz és macerás ennie.
7/15 anonim válasza:
4 hónaposan már a 3 lyukú kellett, kb. 5 hónapos korától már a varábilis cumiját használjuk, de csak a tápszerhez. Vízhez a 3-ast.
8/15 anonim válasza:
Mi is avent 2-est használunk. Fél óráig eszünk, mert rengeteg levegőt nyel és 6x kell büfiztetni. Most tervezem, hogy váltok cumisüveget, én csak most kezdtem üveggel etetni, nagyon nincs benne tapasztalatom.
9/15 anonim válasza:
Első vagyok. Az Aventet, 2-es cumival 5 hónapos korában használtuk. Kb. 6 hónapos volt, amikor mi is váltottunk, mert valóban nagyon sokáig evett, sokszor már nyűglődött evés közben, és sok levegőt nyelt. Próbaképpen vettem NUK First Choice üveget, egyszeriben megszűnt a probléma, azóta azt használjuk. Szóval jó jó az Avent, de nekünk csak az első hónapokban vált be, később váltani kellett. Most 8 és fél hós.
10/15 anonim válasza:
Mi nem Aventet MAM-ot használunk, abból 2-es lyukút. 10 perc alatt betörli a 120-130 ml-ket, amiket általában meg szokott enni és sűrűbb tápszerünk van. Lehet, hogy az Avent alapból kisebb lyukú, nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!