Van olyan kismami aki a 2. babáját várja úgy hogy az eső is pici még? 8 hós? Nehéz 2 picivel?
Attól is függ mennyi segítséged van.Nekem másfél éves volt a lányom, mikor terhes lettem az öccsével.
Mi anyuéknál laktunk, és a gyerekeken kívül semmire nem volt gondom.
Egyedül nyilván nehéz, főleg az első pár hónap, mire kialakulnak az újjabb napirendek.
sziasztok!
Köszönöm a válaszokat!
At a helyzet hogy 4 napja késik és félek hogy terhes vagyok! valamilyen szinten örülnék,de valamilyen szinten meg nem már olyan jó hogy ilyen nagy a fiam könnyebb minden de még ő is pici nem tudom! reménykedek hogy megjöjjön!
9 hónapos volt a fiam mikor terhes lettem.
Most már a 35. hétben járok, nem könnyű de nem is kell bele halni.
Csinálok mindent úgy ahogy eddig persze sokkal lassabban megy sokszor meg kell állnom, hamar elfáradok.
De így legalább a szüléskor nem leszek punnyadt :)
Talán könnyebben is megy majd a tágulás, mert az izmok nincsenek "el lustulva".
Ha azt nézem mikor meglesz a pici és nem lesz itthon senki aki segítsen bizony néha be pánikolok...
de ha azt nézem 5-6 hónap múlva mikor már a pici is tud helyzetet változtatni milyen jó lesz, a 2 gyereknek lesz játszópajtás és nem nekem kell a földön fetrengeni a gyerekkel, hanem eljátszanak majd együtt.
És felnőtt korukban is sokkal jobb testvérek lesznek, (remélem)mint akik közt nagy a korkülönbség.
köszönöm a válaszokat!!
Most megyek tesztet venni. Majd írok mi lett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!