Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1 éves maszatolós baba fotózás...

1 éves maszatolós baba fotózásra milyen tortát szoktak csináltatni?

Figyelt kérdés

Tudom, 99%-ban a fotós intézi, de mivel a családban van cukrász, így őt kérném meg inkább. :)

A torta belseje érdekelne leginkább!

#torta #1 éves #babafotózás #maszatolós fotózás
2017. aug. 17. 12:47
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
42%
:) 9-es. Neked ez mekkora tragédia. En igen, azert veszek. Es a gyerek élvezi. Es tudod mi a durva.. Lassan 40leszek es a családi albumban anyaukamnal en ugyan igy benne vagyok a szétkent tortammal ahogy a lányom a mi albumunkban. Es nekem tetszik a sajátom es a lányunke is. Ne b@ssza mar meg a világ h nincs ennyi kreativitasod meg par 1000ftod erre. Ez egy emlek. Hja es megettuk a moslekot. A gyerekkel. Es élvezzük ezeket a dolgokat!
2017. aug. 17. 18:32
 12/20 anonim ***** válasza:
54%
kérlek, nem keserű a szőlő, telne rá, egyszerűen gusztustalan pazarlásnak tartom...
2017. aug. 17. 19:40
 13/20 anonim ***** válasza:
60%
Imadom, amikor valaki szerint a szolo keseru (egyebkent savanyu, igy szol a mondas), mert az illeto nem akar osszedobni egy kremes piskotat, hogy a gyereke szetb*ssza.....biztos rohadtul meno a gyereket arra biztatni hogy a kajaval jatsszon es kezzel-labbal tapicskoljon benne, de nalunk a "sima" szulinapi fotok is cukik lettek, tortaval, elotte, mellette, stb. Ahogy nezi, ESZI, racsodalkozik es tapsikol amikor meglatja :) Eskuszom a kisebbik gyerekemnel kiprobalom miert leszunk menok attol ha ele teszek egy olyan tortat, ami azert van hogy osszecsessze. Bar mondjuk en gyerekeimnek eszebe nem jutna ha etelt latnak hogy "huu trancsirozzuk szet azonnal, eeezaaaz, masszunk beleees"....talan mert sosem divat nalunk a kajaban turni, ezert nem is ertene a kicsi sem, hogy miert kell most hirtelen osszebarmolnia a szep es fincsi etelt. De kinel mik a szokasok ugye..
2017. aug. 17. 20:33
 14/20 anonim ***** válasza:
51%
Utolsó válaszoló minden egyes szavával egyetértek.
2017. aug. 17. 21:37
 15/20 anonim ***** válasza:
56%

Ez is vélemény. De ne haragudjatok mar meg.. Sztem a kérdés ez volt: "milyen tortát szoktak csináltatni?"

Nemtudom miért kell egyből beszolni mar a másiknak hogy a nagy erkolcsot, meg a ti ertekrendeteket hirdessetek.

Nem tudtok válaszolni akkor nem kell. Van valami kényszeressege az ilyen embereknek?

En amugy mar válaszoltam. Habos. Es mégis kinullazzatok mert ti ilyet nem csináltok. Attól meg en felfogtam a kérdést es válaszoltam ra értelmeset.

Eliteled, jolvan de kit érdekelt ez? Volt ez kérdés? Tegyetek fel ha benneteket ez erdekel azt ott lehet pocskondiazni a masikat. Őt nem ez erdekelte hogy neked belefer-e ez az ertekrendedbe. En mar sajnálom a kerdezot mert itt mindneki milyen példás ember mi meg szarok vagyunk mert a gyereknek adtunk egy tortát ebből a célból.

2017. aug. 17. 22:29
 16/20 anonim ***** válasza:
70%

En sima habbal toltott,habbal boritott tortat kertem cukraszdabol.

Volt ahol 5000 ert akartak megcsinalni,de szerencsere van meg rendes cukraszda ahol nem arany arban merik a tejszinhabot,es ott 1600 ert csinaltak meg a 10 vagy 12 szeletest.nem emlekszem pontosan.

A mi fotosunk is csinaltat tortat,3600 ert.

Kivul halvany kekre szineztettem a habot.

2017. aug. 18. 08:28
 17/20 anonim ***** válasza:
0%
Nem keserű a szőlő, átszámítva egymillió felett keresek havonta, de ilyen hülyeség eszembe nem jutott volna. :)
2017. aug. 18. 13:19
 18/20 anonim ***** válasza:
0%

* savanyú

2017. aug. 18. 13:19
 19/20 anonim ***** válasza:
Szia. Sima vanília krémes torta volt. Nem volt rajta semmi extra díszítés, így is jók lettek a képek.
2017. aug. 19. 01:55
 20/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :) Igazából nekünk anyagárból meglesz, csak az összetételhez kellett némi infó.

Igazából szerintem senki sem kérdezte azt sem, hogy mennyit keresel, mint ahogy azt sem, hogy mi a véleményed az ilyen jellegű fotózásról. Igazából biztos vagyok benne, hogy te is költesz olyan dolgokra, amit én felesleges kiadásnak ítélnék meg... Csak az a helyzet, hogy engem nem érdekel, hogy ki mire költi a keresetét. Nem egyforma az értékrendünk.... ;)

Attól, hogy életében 1x széttrancsíroz egy tortát a gyerekem, még nem fogja az ételt játéknak tekinteni... Valószínűleg néhány nap/hét/hónap/év múlva már emlékezni sem fog rá, viszont lesznek róla vicces fotók, amiket jó lesz majd idősebb korában visszanézni!

Szép napot mindenkinek! :)

2017. aug. 21. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!