1 éves maszatolós baba fotózásra milyen tortát szoktak csináltatni?
Tudom, 99%-ban a fotós intézi, de mivel a családban van cukrász, így őt kérném meg inkább. :)
A torta belseje érdekelne leginkább!
Ez is vélemény. De ne haragudjatok mar meg.. Sztem a kérdés ez volt: "milyen tortát szoktak csináltatni?"
Nemtudom miért kell egyből beszolni mar a másiknak hogy a nagy erkolcsot, meg a ti ertekrendeteket hirdessetek.
Nem tudtok válaszolni akkor nem kell. Van valami kényszeressege az ilyen embereknek?
En amugy mar válaszoltam. Habos. Es mégis kinullazzatok mert ti ilyet nem csináltok. Attól meg en felfogtam a kérdést es válaszoltam ra értelmeset.
Eliteled, jolvan de kit érdekelt ez? Volt ez kérdés? Tegyetek fel ha benneteket ez erdekel azt ott lehet pocskondiazni a masikat. Őt nem ez erdekelte hogy neked belefer-e ez az ertekrendedbe. En mar sajnálom a kerdezot mert itt mindneki milyen példás ember mi meg szarok vagyunk mert a gyereknek adtunk egy tortát ebből a célból.
En sima habbal toltott,habbal boritott tortat kertem cukraszdabol.
Volt ahol 5000 ert akartak megcsinalni,de szerencsere van meg rendes cukraszda ahol nem arany arban merik a tejszinhabot,es ott 1600 ert csinaltak meg a 10 vagy 12 szeletest.nem emlekszem pontosan.
A mi fotosunk is csinaltat tortat,3600 ert.
Kivul halvany kekre szineztettem a habot.
Köszönöm a válaszokat! :) Igazából nekünk anyagárból meglesz, csak az összetételhez kellett némi infó.
Igazából szerintem senki sem kérdezte azt sem, hogy mennyit keresel, mint ahogy azt sem, hogy mi a véleményed az ilyen jellegű fotózásról. Igazából biztos vagyok benne, hogy te is költesz olyan dolgokra, amit én felesleges kiadásnak ítélnék meg... Csak az a helyzet, hogy engem nem érdekel, hogy ki mire költi a keresetét. Nem egyforma az értékrendünk.... ;)
Attól, hogy életében 1x széttrancsíroz egy tortát a gyerekem, még nem fogja az ételt játéknak tekinteni... Valószínűleg néhány nap/hét/hónap/év múlva már emlékezni sem fog rá, viszont lesznek róla vicces fotók, amiket jó lesz majd idősebb korában visszanézni!
Szép napot mindenkinek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!