1 éves maszatolós baba fotózásra milyen tortát szoktak csináltatni?
Tudom, 99%-ban a fotós intézi, de mivel a családban van cukrász, így őt kérném meg inkább. :)
A torta belseje érdekelne leginkább!
Erre a tortaszettrancsírozosra gondolsz? :) hat nekunk csokis volt de bnomeknek meg olyasmi ami tejszínhabos. Mindkettő gyerek keményen nézett ki :):):)
Bnom kislánya konkrétan mint egy hóember. :)
Azért a csokis az hat na te is tudod milyen.. Kicsit sem volt jo ötlet :)
Nekünk habos gesztenye volt a belső töltelék, odáig nem jutott el a fotózáson. Kívül pedig rózsaszín tejszínhab, cukorgyöngy és cukorvirágok. A lányom csak a habot ette le a tetejéről, de így is szépen kikente magát vele, mert jó sok és vastag volt a tetején. A lényeg tényleg az, hogy minél habosabb, krémesebb, könnyebb legyen.
Off: ilyenről még nem is hallottam, hogy a fotós intézze a tortát. Pedig megkérdeztem párat, mielőtt választottunk, mindenhova nekünk kellett volna vinni a tortát, hisz a fotós nem tudhatja, hogy van e valami allergiája a gyereknek, meg hogy egyáltalán milyen ízlése van a szülőknek.
Koszonom a valaszokat!
Akkor jol gondoltam, hogy a belseje tejszinhab szeru... :)
Sok fotosnal olvastam egyebkent, hogy ok intezik a tortat. A szuloknak egy urlapot kell kitolteni a tortaval kapcsolatban es az alapjan csinaltatja a fotos.
Latom, sok embernek keseru a szolo.... Ez van! ;) Szerencsere nem vagyunk egyformak. Ki erre kolt, ki arra.... Egyebkent en nem venni akarom a tortat, hanem csinalni... Es nem, nem fogjuk utana megenni.
Nekem tetszenek az ilyen jellegu fotok, mert aranyosak! Es szerintem eleg, ha en es a ferjem dontjuk el, hogy mire koltjuk a penzunknet!
Azoknak a valaszat koszonom, akik erdemben hozza tudtak szolni! :)
Szep napot mindenkinek es legyetek pozitivak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!