Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 5 hónapos babám még mindig...

5 hónapos babám még mindig bukik, szinte mindennap párszor. Mit lehet tenni? Vigyem ultrahangra?

Figyelt kérdés
Voltunk már többször dokinál, nincs baja a babának, mert szépen fejlődik, hízik,nem sír sokat, alszik, eszik rendesen. De engem aggaszt a bukás. Mit lehet tenni? Már sok mindent kipróbáltunk, antirefluxos tápszert, Nutritont, az ágyát is kicsit fejjebb emeltük a fejénél... többször kap kevesebbet enni. Meddig tarthat még ez az állapot?
2008. okt. 19. 17:52
 1/3 anonim ***** válasza:
69%
Az enyém 11 hónapos koráig bukott minden nap, de fejlődött rendesen. Azóta elmúlt. Sokmindent szerintem nem lehet, én is kérdeztem a dokit, és azt mondta, nem baj ez.
2008. okt. 19. 17:58
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Nálunk is ez volt a helyzet.Csináltak nála egy ultrahangot megnézték nincs-e pylorusszűkület, de nem találtak semmit.Nekem azt mondta a doki, ha a baba fejlődik szépen, akkor nincs semmi gond.Egyébként nálunk 7-8 hós koráig tartott rendszeresen, de egyéves korában teljesen megszűnt nála.Amikor már sok szilárdat fog enni, javulni fog a helyzet.Kitartás:o)
2008. okt. 19. 18:05
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is sajnos mindennapos ez a bukás probléma. Én épp a napokban olvastam erről egy újságcikket amiben azt írják, hogy ha a baba egyébként szépen fejlődik, jó kedvű akkor 1 éves koráig nem kell komolyabban foglalkozni a dologgal. Remélem addig a te babád is és az enyém is kinövi ezt.
2008. okt. 19. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!