Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen lány nevet lehetne...

Milyen lány nevet lehetne választani a Bendegúz helyett, ami nem annyira üt el az eredetei névtől?

Figyelt kérdés
1,5 éves gyermekről van szó
2017. aug. 14. 14:36
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
82%

Azt a k...va! Ilyen komolyan van?

Benedetta, Benedikta, Benigna

2017. aug. 14. 15:00
 12/34 anonim ***** válasza:
90%
Nekem a vizelettartási probléma ütötte meg a fülem (szemem). 1,5 évesen még pelusos lenne, nem? Ez hogy derült ki?
2017. aug. 14. 15:01
 13/34 anonim ***** válasza:
85%
Teljes homályba kerültem.. Van pénisze is, meg zacskója és mégis lány?!
2017. aug. 14. 15:03
 14/34 anonim ***** válasza:
78%
Vizelettartási probléma 1,5 éves gyereknél???
2017. aug. 14. 15:06
 15/34 A kérdező kommentje:

ma 15:01

Természetesen pelusos. De nála hosszabb időt vesz igénybe, hogy leszokjon a pelusról. Nyilván ez a szerv fejletlensége miatt is van. Ezért fogják műteni. Más gyermek 2,5 évesen szobatiszta tud lenni, ha a szülő jól csinálja.

2017. aug. 14. 15:08
 16/34 anonim ***** válasza:
50%

Nekem két fiam van, a másodikat lánynak vártuk, de fiú lett. Annyira érdekes, hogy testileg minden rendben van nála, 8 éves, de inkább a lányos dolgok érdeklik. Amikor várandós voltam vele, még a pocakom is széles volt, nem az a gömbölyű, csúcsos, ami inkább a fiús kismamáké. Próbáljuk a fiús irányba terelgetni őt a férjemmel, de nagyon nehéz. Lelkileg lány, és ezt az iskolai pszichológus mondta.

Csak próbáltalak vigasztalni, mert tudom milyen nehéz. Az a fontos, hogy egészséges legyen, és a gyermeked mellett állj, bármi is történik vele! Szép napot!

2017. aug. 14. 15:23
 17/34 anonim ***** válasza:
83%
Mi olyan fura azon, hogy vizelettartási probléma egy másfél éves gyereknél? Lehet észrevették, hogy folyamatosan csorog vagy ilyenek. Nem rögtön arra kell gondolni, hogy az anyja hülye és nem fogja fel, hogy másfél éves gyereknél normális a pelenka.
2017. aug. 14. 15:39
 18/34 anonim ***** válasza:
77%
Kérdező! Őszintén, ez nem kamu?
2017. aug. 14. 16:04
 19/34 anonim ***** válasza:
54%

Kamu! UNdorító vagy.

1. az, akinek mindkét belső nemi szerve kifejlődött, az hermafrodita

2. 1,5 évesen NEM műtik, mert nincs OK, mert még NEM kell, hogy szbatiszta legyen

3. és mégis hogy vizsgálták meg?

2017. aug. 14. 16:06
 20/34 anonim ***** válasza:
51%
utolsó te vagy a gusztustalan, annyira idióta vagy, hogy még azt sem tudod, hogy a hermafrodita szót manapság már csak a csigákra szokták mondani, a helyes megnevezés interszexuális.
2017. aug. 14. 16:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!