Milyen lány nevet lehetne választani a Bendegúz helyett, ami nem annyira üt el az eredetei névtől?
Figyelt kérdés
1,5 éves gyermekről van szó2017. aug. 14. 14:36
1/34 anonim válasza:
Bendeguzella. Valamelyik Jókai-regényben szerepel :D
2/34 anonim válasza:
De bocsi,nem értem, most jöttetek rá, hogy lány? A Belinda, Benita valamennyire hasonlít.
3/34 anonim válasza:
Én se sok mindent értek, amúgy is értetlen vagyok, de valamennyire vágom a szitut.
Bernadett pl.
4/34 anonim válasza:
A Bernadett teljesen jó lenne neki. Megműtötték? Fiúból lány lett?
6/34 anonim válasza:
Mondjuk azt nem értem, hogy 1,5 évesen hogy lehetett eddig Bendegúz, ha kislány, de pl. a Benigna szerintem szép név.
7/34 A kérdező kommentje:
ma 14:38
Igen, most jöttek rá, hogy lány. Más okból vizsgálták (vizelettartási probléma), és kiderült hogy van méhe és petefészkei is. Hogy a zacskóban nem voltak "golyói", az ennek köszönhető.
2017. aug. 14. 14:47
9/34 anonim válasza:
Szép név a Benedikta, én azt adnék neki.
Gondolom, így másfél évesen könnyebb a névváltoztatás és a nemváltás is. Mennyire tudtad elfogadni, hogy ez a helyzet, mármint kislányt fogsz nevelni és nem egy kisfiút?
10/34 Andizsuzsi válasza:
Az a gyerek, akinek másfél éves korában jöttek rá, hogy méhe és petefészke is van a pénisze és herezacskója mellett nem lány, hanem hermafrodita.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!