Ez a gyereknevelés?
1 évesen még nincs gyerek NEVELÉS.
Egyenlőre még csak ellátod, kielégíted a szükségleteit, szórakoztatod.
Hidd el, eljön majd az az idő, amikor visszasírod a csimpaszkodást...
Nem, ez az anyaság. Szimbiózis a gyermek és az anyja között.
A gyereknevelés részre, hogy megtanítod kezelni az indulatait, megtanítod köszönni, kezet- és fogatmosni, megtanítod szépen enni, öltözködni. Megtanítod a türelemre, arra, hogy mivel tudja elfoglalni magát addig, amíg anya pisil, főz, kiviszi a szemetet...
Az enyém két éves de meg mindig van hogy bejön velem a WC-re. Ez van. Úgy csináltam mint az előttem író, jöhetett velem mindenhova. Ha meg totál levakarhatatlan volt, akkor hagytam mindent a pi,,csaba és csak babusgattam.
Alvás időben én minimálisat csinálok, az az én időm, próbálok kikapcsolódni (nekem a takarítás nem az)...
Az én 3évesem még most is jön velem wc-re, ha épp rossz napja van és nyűgös.
Igen 1éves korban ez van, ki kell bírni, volt, hogy az ölemben ült a wc-n, ha főztem/mosogattam odahúztam az etetőszéket, kezébe adtam egy fakanalat vagy habverőt, közben magyaráztam neki, ha sírt felvettem. Nem könnyű, de ne őt hibáztasd, még nincs tisztában a dolgokkal pl. ha kimész az ajtón, nem tudja, hogy vissza is fogsz jönni. Neki te vagy a minden!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!