35-40 dkg hízás a 2. hónapról a 3. hónapra nem kevés?
lehet normális, főleg ha anyatjes.
lehet, hosszra nőtt.
Anyatejes igen...
Köszi a választ!
Holnap megtudom hány centi. Mert a vnő mindig mást mér, mint amit én.
Épp ezt akartam mondani, hogy a védőnő általában mást mér, mint otthon. Mekkora súllyal született a babád? Nem hiszem, hogy aggódnod kéne. Mondom ezt úgy, hogy az én fiam az itthoni mérés szerint kereken 1 kg-ot hízott a 2. és 3. hónap között. De ő pici volt, 2600 grammal született, volt neki mit behozni a kortársaihoz képest. Ő mondjuk pont a 2-3 hónap között duplázta meg a születési súlyát. Akkor úgy nőtt, mintha tömném... :) Azóta viszont nagyon keveset hízik. Szinte stagnál a súlya. De azt mondta a védőnő, ez így normális.
Szerintem ne aggódj!
első vagyok.. nekem azt mondták, hogy havi 60 deka gyarapodás normális, de anyatejes babáknál vannak időszakok, amikor többet, van amikor kevesebbet híznak. mi még csak 1 hósak vagyunk ,így a bnőm kisfiával tudokpéldálózni. ő 3hós korára megduplázta a súlyát, aztán hónapokig csak 30-40 dekát hízott. pedig volt tej bőven. aztán megint többet. és 1éves korára teljesen átlagos súlyú volt.
szóval nyugi! :-)
főleg, ah neked is van otthon mérlages, nyomon tudod követni, hogy mennyit szopizik.
én nyugodt vagyok, amikor látom, hogy 100-120g-ot szopizik a drágám... bár már csak 1-2 naponta mérem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!