Ti ezt hogy oldjátok meg?
Mondjuk mi is 3 an voltunk tesók. Mikor külön szobánk lett, akkor mikor kinél voltak a közös játékok. Vagy pedig az emeleten a folyosón, szekrényben. De mi elég nagy házban is laktunk.
Most van 1 kislányom. Lassan tervezzük a tesót. A kislányomnak mind olyan játékai vannak, ami majd a tesónak is jó lesz. Nyilván ilyen fejlesztőseket majd kinő és ugye kerül a tesóhoz. Meg ha nagyobb lesz, magának választhat játékot ami csak az övé.
A közös játékokat ti hova teszitek, hol jatszanak velük? Ahova költözni fogunk ott elég kis nappali lesz.
Vagy legyen úgy h mikor kinél van?
Mivel még csak tervezitek, nem értem a problémád. Amugy is kb. 2 éves koráig saját szintjén lévő játékokkal fog játszani, amikkel a nagy már nem. Amikor a kicsi már olyan idős lesz, h a naggyal és az ő játékaival is tud játszani, akkor sem lesz közös játék, max. megosztják egymással. De mondjuk én nem bonyolítanám, amíg kicsik, főleg ha egyneműek, akkor egy szobába raknám őket, amikor már a kicsi sem baba és tud egyedül aludni.
Mondjuk nem tudom, h hány év lesz köztük, 2 vagy 5 ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!