5hetes babával, hogy oldjátok meg ha menni kell a tesóért az oviba?
Ha lehetett átvittem a kicsit a szüleimhez vagy az anyósomékhoz amíg elmentem a nagyért az oviba.
Ha ők nem értek rá vagy megkértem valamelyik csoporttás szülőjét,hogy a fiamat is kérje ki.
De ha nagyon nem volt más,bevittem magammal és próbáltunk a lehető leghamarabb eljönni.
Á dehogy, az újszülöttet kint hagyom az óvoda előtt.
Irónia off.
Természetesen viszem magammal. Bent az oviban nem nyalja végig az összes gyerek, attól, hogy beviszem az épületbe nem fog megbetegedni. Ha mégis akkor pusztán a tesó otthoni jelenlététől is megbetegedne.
Gyengebbek kedveert: nem vettem ki a kocsibol, az ajto elott hagytam, ahol ralattam! Csak leptem paeat. Be sem lehet menni, csengettem!
Meg jo, hogy tuleltek:) Mar iskolas mindharom.
Nekem szerencsem volt,mert a csoport az udvar feloli vegen volt az ovinak,igy ott bekopogtam a csoportszobaba,az ovono beengedett.egybol az oltozoben voltam.a pici pedig az ajto elott.full uveges ajto,oriasi ablakok.siman ralattam.de altalaban aludt nyugodtan.
Ettol fuggetlenul,volt,hogy bevittem a mozest,ha pl buta szel volt.
De az iskolaban ilyen megoldas nem volt,igy ott az aulaban vartam a picivel.nem lett beteg egyszer sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!